Αναστασίου: «Προσπαθήσαμε να πεθάνουμε στο γήπεδο»

Αναστασίου: «Προσπαθήσαμε να πεθάνουμε στο γήπεδο»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τα κενά μεταξύ των γραμμών. 

Αναστασίου: «Προσπαθήσαμε να πεθάνουμε στο γήπεδο»
Οι λεπτομέρειες ήταν εκείνες που έκριναν το νικητή στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αϊντχόφεν όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αναστασίου. Παράλληλα πρόσθεσε ότι η ομάδα πλέον θα επικεντρωθεί στους εγχώριους στόχους της, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Σωτήρη Νίνη στην ομάδα. 

«Μετά την χθεσινή μου ομιλία είπα πως ήταν ένα παιχνίδι win or die. Προσπαθήσαμε να πεθάνουμε στο γήπεδο. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω. Είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Θα μπορούσαμε να κάνουμε το 3-2, δεν έγινε και δυστυχώς οι λεπτομέρειες δεν ήταν πάλι με το μέρος μας». 

Στο επιθετικό κομμάτι πήγατε καλά. Στο ανασταλτικό κομμάτι τι έπαιξε ρόλο; 

Κλείσιμο
«Είναι μια ομάδα αρκετά γρήγορα, παίζαμε πολύ καλά στο επιθετικό τρανζίσιον. Επιθετικά δεν έχω παράπονα. Αμυντικά θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη λειτουργία. Οι εντολές ήταν να είμαστε πιο συμπαγείς, όχι να έχουμε τόσα κενά μεταξύ στις γραμμές. Το πληρώσαμε. Έχει να κάνει με την συγκέντρωση μας και με την ποιότητα του αντιπάλου, όπου ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν ότι είναι στην επίθεση». 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης