Ρονάλντο: «Θέλω να γίνω ο καλύτερος… ever»

Ρονάλντο: «Θέλω να γίνω ο καλύτερος… ever»

Τη φιλοδοξία του να γίνει ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών έκανε γνωστή ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραλαμβάνοντας το «Χρυσό Παπούτσι»

Ρονάλντο: «Θέλω να γίνω ο καλύτερος… ever»
Το «Χρυσό Παπούτσι», ως παίκτης με τα περισσότερα γκολ την περασμένη σεζόν στα πρωταθλήματα της Ευρώπης, παρέλαβε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ, που παίρνει την εν λόγω διάκριση για τρίτη φορά στην καριέρα του ισοφαρίζοντας τον Λιονέλ Μέσι, εξέφρασε τη φιλοδοξία να γίνει ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. 

«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα κέρδιζα αυτό το βραβείο. Επίσης, την οικογένειά μου, που είναι πάντα δίπλα μου, τους φιλάθλους και τη Ρεάλ που μου δίνει τη δυνατότητα να αγωνίζομαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και να κερδίζω τέτοια βραβεία. Σημασία έχει η ομάδα, αλλά και τα ατομικά βραβεία μου αρέσουν επίσης», τόνισε αρχικά. 

«Για μένα είναι μια ξεχωριστή μέρα. Θέλω να μοιραστώ το βραβείο αυτό με όλους που με βοήθησαν από την πρώτη μέρα που ήρθα στη Ρεάλ. Νιώθω ότι ο κόσμος με αγαπά και θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, να πετυχαίνω γκολ και να δίνω ασίστ, για να μείνω πολλά χρόνια στη Ρεάλ. Θέλω να τελειώσω το συμβόλαιό μου στη Ρεάλ και μετά, στα 33 μου, θα δούμε αν ο πρόεδρος θέλει να με κρατήσει μερικά χρόνια ακόμη. Ελπίζω να παίξω πάνω από τα 33 μου. Νιώθω ακόμη νέος», πρόσθεσε. 

Κλείσιμο
«Δεν θέλω απλώς να είμαι ο καλύτερος παίκτης στην Πορτογαλία. Θέλω να γίνω ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να τα καταφέρω. Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, αλλά όταν τελειώσω την καριέρα μου θέλω να βλέπω τους αριθμούς μου κι αν θα είμαι μεταξύ των κορυφαίων, θα νιώθω καλά», κατέληξε. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης