Sport: «Ο Αμπιντάλ θα κρεμάσει τα παπούτσια του τον Δεκέμβριο»

Sport: «Ο Αμπιντάλ θα κρεμάσει τα παπούτσια του τον Δεκέμβριο»

Νέο δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει ότι ο Γάλλος άσος του Ολυμπαικού ετοιμάζεται να βάλει τέλος στην καριέρα του και να εγκατασταθεί στη Βαρκελώνη

Sport: «Ο Αμπιντάλ θα κρεμάσει τα παπούτσια του τον Δεκέμβριο»
Πριν από μερικές μέρες ο Ολυμπιακός είχε διαψεύσει δημοσιεύμα ελληνικής εφημερίδας που ανέφερε ότι ο Γάλλος αμυντικός τον Δεκέμβρη θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ωστόσο η καταλανική «Sport» που ειδικεύεται σε θέματα της Μπαρτσελόνα επαναφέρει και πάλι το συγκεκριμένο θέμα στο προσκήνιο.

Μάλιστα λέει ότι θα ζήσει στην Βαρκελώνη και ευελπιστεί ότι η Μπαρτσελόνα θα του προσφέρει θέση προπονητή στις ακαδημίες της ομάδας. Μια πρόταση που του είχε γίνει όταν ήταν ακόμα παίκτης των «Μπλαουγκράνα» όταν του προτάθηκε η θέση του τεχνικού διευθυντή των σχολών. 

Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, ο Αμπιντάλ έχει πει στους οικείους του ότι θα φύγει καθώς: «Δεν απολαμβάνει την εμπειρία του στην ομάδα, λόγω της χαμηλής ανταγωνιστικότητας του ελληνικού πρωταθλήματος». Και προσθέτει: «Μπορεί να αλλάξει την απόφαση του, μόνο αν προκριθεί ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση του Champions League.

Κλείσιμο
Στο γεγονός ότι θα σταματήσει τον Δεκέμβριο, συνηγορεί και η μόνιμη εγκατάσταση της συζύγου του στην Βαρκελώνη, αλλά και το ότι οι δύο από τις τρεις κόρες του, πάνε σε αγγλικό σχολείο της καταλανικής πόλης.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης