Βρήκε τον φορ, «κόβει» Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός

Βρήκε τον φορ, «κόβει» Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός

Εκτός από την περίπτωσή του Κρκιτς, ο Ολυμπιακός «ψάχνεται» και για επιθετικό κι εμφανίζεται να έχει ήδη βρει τον εκλεκτό. Φεύγουν Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, «ανοιχτό» του Γιαταμπαρέ

Βρήκε τον φορ, «κόβει» Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός
Μπορεί ο Αλάν Πουλίδο να ετοιμάζει... βαλίτσες για την Ελλάδα και οι πιθανότητες για τον Μπόγιαν Κρκιτς να έχουν αυξηθεί σημαντικά, όμως οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτηση κι άλλου επιθετικού, από τη στιγμή που ο άσος της Μπαρτσελόνα προορίζεται για περιφερειακός. Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα εμφανίζονται να έχουν ήδη βρει τον παίκτη που θέλουν και λέγεται ότι πρόκειται για παίκτη που θα προκαλέσει αίσθηση, ενώ το όνομά του δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, όπως αναφέρει ο «Γαύρος». 

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται πως είναι πολύ προχωρημένες και ήδη έχουν μπει σε διαδικασία να ρίξουν... νούμερα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Οι τελικές συζητήσεις δε, είναι αρκετά πιθανό να γίνουν εντός του Σαββατοκύριακου και γίνεται λόγος για ταξίδι του Γάννη Βρέντζου στο εξωτερικό. 

«Κόβονται» Βλαχοδήμος και Λυκογιάννης
Κλείσιμο

Από εκεί και πέρα ο Μίτσελ έχει καταστήσει σαφές ότι κάποιοι παίκτες που έδωσαν το «παρών» στην προετοιμασία του Ολυμπιακού δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ της νέας σεζόν κι έχει ήδη ληφθεί απόφαση για δύο εξ αυτών. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Βλαχοδήμο και Μπάμπη Λυκογιάννη, μιας και δεν κατάφεραν όπως φαίνεται να πείσουν τον Ισπανό τεχνικό.


Διάβασε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης