Σε δεινή θέση ο Παναθηναϊκός - Ο διαιτητής Δελφάκης έγραψε για τα αντικείμενα στη Λεωφόρο

Σε δεινή θέση ο Παναθηναϊκός - Ο διαιτητής Δελφάκης έγραψε για τα αντικείμενα στη Λεωφόρο

Ο Αρκάς διαιτητής έχει γράψει για τη μικρή διακοπή στο 80' και για ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς, όπως και κάποια μπουκάλια που εκτοξεύτηκαν στο τέλος της αναμέτρησης προς τον ίδιο και τους φιλοξενούμενους

Σε δεινή θέση ο Παναθηναϊκός - Ο διαιτητής Δελφάκης έγραψε για τα αντικείμενα στη Λεωφόρο
Η αναφορά του διαιτητή Γιάννη Δελφάκη στο φύλλο αγώνα  για το όσα συνέβησαν στον παιχνίδι του ΠΑΟ με τον Εργοτέλη στη Λεωφόρο εκτιμούν στον Παναθηναϊκό ότι θα επιφέρει χρηματικό πρόστιμο, αλλά περιμένουν την έκθεση του παρατηρητή αγώνα και κυρίως της Αστυνομίας για να δουν αν θα κινδυνεύσουν με ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Ο Αρκάς διαιτητής έχει γράψει για τη μικρή διακοπή στο 80' και για ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς. Ανέφερε επίσης κάποια μπουκάλια που εκτοξεύτηκαν στο τέλος της αναμέτρησης προς τον ίδιο και τους φιλοξενούμενους. Ο Γ.Δελφάκης αποχώρησε από τη Λεωφόρο στις 19:00 με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, δύο ώρες και πλέον μετά τη λήξη του αγώνα κι αποδοκιμάστηκε έντονα από λίγους φίλους του Παναθηναϊκού.
 
 Να αντιμετωπίζουν οι διαιτητές τον Παναθηναϊκό όπως του αρμόζει, ζήτησε ο Στέφανος Καπίνο. «Ξεκινήσαμε καλά και είχαμε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. Δεχτήκαμε το γκολ από μία αδράνεια και δεν τα καταφέραμε στη συνέχεια. Δεν μιλάω ποτέ για διαιτητές αλλά θα πρέπει να υπάρχει κάποιος σεβασμός. Δεν μπορείς να κρατάς συνέχεια την ψυχραιμία σου», είπε ο νεαρός γκολκίπερ και συμπλήρωσε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Πάμε με ίσες πιθανότητες. Ο Παναθηναϊκός πάντα πηγαίνει για τη νίκη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης