ΠΑΟ: Χωρίς Τριανταφυλλόπουλο απέναντι σε Πανιώνιο και Βέροια
Για να εκτίσει την ποινή του από τις επτά κίτρινες κάρτες - Απών από την αναμέτρηση με τη Βέροια και ο Αμπείντ
Τις τέσσερις κίτρινες κάρτες έφτασε ο Μεχντί Αμπείντ και τις επτά ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος με το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού να αποφασίζει πότε οι δύο παίκτες θα εκτίσουν την ποινή τους.
Συνεπώς, ο τεχνικός των «πράσινων», Γιάννης Αναστασίου, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου στις αναμέτρησεις της 19ης και 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα σε Πανιώνιο και Βέροια, αντίστοιχα.
Από την εκτός έδρας αναμέτρηση στη Βέροια θα απουσιάσει και ο Αλγερινός μέσος.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.