Θρύλε, ξέρεις τον τρόπο: Ξανακάντο!

Θρύλε, ξέρεις τον τρόπο: Ξανακάντο!

Ο Ολυμπιακός καλείται απόψε στη Λισαβόνα (21:45, ΔΤ) να «πνίξει» τους αετούς της Μπενφίκα και να επιστρέψει με τους υπερπολύτιμους τρεις βαθμούς

Το ΡΚΚ προειδοποίησε ότι θα τερματίσει την εκεχειρία
Θρύλε, ξέρεις τον τρόπο: Ξανακάντο!
Δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις ως παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς απομένουν ακόμη τέσσερις αγωνιστικές. Δεν το λες και τελευταία ευκαιρία. Είναι νωρίς ακόμη. Αλλά σίγουρα αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να βρεθεί ο Ολυμπιακός σε θέση ισχύος. Απέναντι σε μια Μπενφίκα με αρκετά προβλήματα τραυματισμών, καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Φέισα, Σουλεϊμάνι και Μάρκοβιτς, ενώ αμφίβολος είναι και ο σούπερ σταρ Καρντόσο, οι ερυθρόλευκοι μπορούν από σήμερα να κάνουν το σημαντικό βήμα για να κλειδώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Τον τρόπο για να παίρνει τα διπλά τον έχει μάθει πλέον καλά. Απλά απόψε καλείται να το εφαρμόσει... Φυσικά και η ισοπαλία δεν θα κακόπεφτε στους Πειραιώτες, αλλά ομάδα που ξεκινά με στόχο αυτήν, συνήθως καταλήγει ηττημένη.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ θα κατεβάσει την ομάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς. Κάτω από το… δοκάρι θα είναι ο Ρομπέρτο, ο Μανιάτης δεξιά, ο Χολέμπας αριστερά, οι Μανωλάς και Σιόβας κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Σάμαρης και Ντινγκά στον άξονα, ο Βάις στο δεξί άκρο και ο Φουστέρ αριστερά για να δίνει βοήθειες στον Χολέμπας και στην επίθεση οι Σαβιόλα, Μήτρογλου, με τον Αργεντικό να παίζει πίσω από τον «Γερμανό».

Ο Ισπανός έχει στο μυαλό και του και δεύτερες σκέψεις να ξεκινήσει ο Σαλίνο, που ήταν σε κάποιες ασκήσεις τακτικής με τους βασικούς. Σ' αυτήν την περίπτωση, θα περάσει στα χαφ ο Μανιάτης και θα μείνει εκτός ο Ντινγκά. Το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Μασάντο είναι μικρό, καθώς δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος.

Κλείσιμο
Υποψήφιος για την ενδεκάδα είναι και ο Ντομίνγκες. Ο Τσόρι ήταν πολύ καλός στα Χανιά και διεκδικεί τη θέση του Φουστέρ.

Σύμμαχος των «ερυθρολεύκων» η παράδοση

Οι Πορτογάλοι μπορεί να περνάνε κρίση και στα αποδυτήρια το κλίμα να είναι τεταμένο όμως σε έναν αγώνα Τσάμπιονς Λίγκ όλα παραμερίζονται αφού κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να δείξει την αξία του.

Ο Ολυμπιακός την Μπενφίκα την έχει κερδίσει δύο φορές. Η πρώτη πριν από 30 χρόνια στο ΟΑΚΑ με 1-0 με σκόρερ τον Αναστόπουλο, αμέσως μετά την ιστορική πρόκριση επί του Αγιαξ και τη δεύτερη πριν από πέντε χρόνια στο Γ.Καραϊσκάκης με 5-1 την πρώτη περίοδο του Βαλβέρδε στο Μεγάλο Λιμάνι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης