Ολυμπιακός: «Πέταξε» για Λισαβόνα με στόχο μόνο τη νίκη

Ολυμπιακός: «Πέταξε» για Λισαβόνα με στόχο μόνο τη νίκη

Με προορισμό τη Λισαβόνα αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού, με τον Μίτσελ να έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του τα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα με την Μπενφίκα για το Champions League

Παπάς τζαμπατζής αναστατώνει  τα Γιάννινα
Ολυμπιακός: «Πέταξε» για Λισαβόνα με στόχο μόνο τη νίκη
Αποφασισμένος να γράψει ακόμη μία «χρυσή» σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία είναι ο Ολυμπιακός, η αποστολή του οποίου αναχώρησε το πρωί της Τρίτης για την Λισαβόνα, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Οι Πειραιώτες πέταξαν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αφού προέρχονται από τη σπουδαία νίκη επί της Άντερλεχτ στην προηγούμενη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και παραμένουν μόνοι πρώτοι στο πρωτάθλημα, ύστερα από τις νίκες που πήραν στα τελευταία ματς.

Ο Μίτσελ, από την πλευρά του, είναι γνωστό ότι ποτέ δεν σκέφτεται κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, κάτι που θα επιδιώξει η ομάδα του να πετύχει αύριο το βράδυ στο «Ντα Λουζ».

Κλείσιμο
Με αυτό το σκεπτικό ετοιμάζει τα πλάνα του ο Ισπανός τεχνικός, χωρίς καν να έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο της ισοπαλίας.

Τα πλάνα του 50χρονου προπονητή

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο. Την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν – από δεξιά προς αριστερά – οι Μανιάτης (ή ο Σαλίνο), Μανωλάς, Σιόβας και Χολέμπας.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σάμαρης και ο Εντινγκά, εφόσον παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μανιάτης. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Βάις και ο Φουστέρ (ή ο Ντομίνγκες), με τον Σαβιόλα και τον Μήτρογλου να είναι το επιθετικό δίδυμο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Κάμπελ, Μασάντο, Μετζανί, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος και Γιαταμπαρέ.

Το πρόγραμμα του αγώνα Μπενφίκα-Ολυμπιακός

11:40 (ώρα Ελλάδας): Η Μπενφίκα θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση πριν από τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

19:00 (ώρα Ελλάδας): Ο Ζόρζε Ζεσούς και ένας παίκτης των «αετών» θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου.

19:30 (ώρα Ελλάδας): Είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ και ενός ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών στο «Ντα Λουζ».

20:00 (ώρα Ελλάδας): Τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Μπενφίκα πριν από το αυριανό παιχνίδι.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης