Αναστασίου: «Πρέπει να πιστέψετε στους εαυτούς σας»

Αναστασίου: «Πρέπει να πιστέψετε στους εαυτούς σας»

Πριν αρχίσει η χθεσινή προπόνηση ο Αναστασίου μίλησε στους παίκτες για το προχθεσινό παιχνίδι με τον Πλατανιά

Αναστασίου: «Πρέπει να πιστέψετε στους εαυτούς σας»
Προβληματισμένος από την εικόνα που έδειξε ο ΠΑΟ κόντρα  στον Πλατανιά, είναι ο Γιάννης Αναστασίου  αλλά πιστεύει ότι στη συνέχεια θα υπάρξει βελτίωση.

Σε αυτό θα βοηθήσει και η επιστροφή κάποιων παικτών που απουσίαζαν, αλλά και όπως έλεγε και ο Αναστασίου στους συνεργάτες του, η καλύτερη ετοιμότητα του Πράνιτς και του Αντζαγκούν. Οσον αφορά την τακτική, ήδη από προχθές ο Αναστασίου έκανε μία μικρή αλλαγή με το 4-3-3 να μετατρέπεται σε 4-3-2-1. Με στόχο ο Μπεργκ να έχει κοντά του παίκτες, όπως ο Ντίνας και ο Ζέκα και να αξιοποιηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα ο Ατζαγκούν.

Πριν αρχίσει η χθεσινή προπόνηση ο Αναστασίου μίλησε στους παίκτες για το προχθεσινό παιχνίδι και τους είπε τα εξής: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πιστεύετε στον εαυτό σας. Ολη τη βδομάδα δουλεύουμε σωστά και ανταποκρίνεστε απόλυτα σε όσα σας ζητάω. Βλέπω ότι το έχετε. Ξέρω ότι το έχετε. Μετά παίζουμε το ματς και έχουμε τελείως διαφορετική εικόνα. Γιατί δεν το βγάζετε στο γήπεδο; Είναι καθαρά στο μυαλό σας. Πρέπει να το πιστέψετε, τίποτε άλλο δεν χρειάζεται. Δείτε πώς παίξαμε το τελευταίο 20λεπτο και δείτε πώς παίξαμε στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα. Ενα παιχνίδι που με βάση την αξία μας έπρεπε να το κερδίζαμε, καταλήξαμε ικανοποιημένοι που δεν χάσαμε. Πρέπει να πιστέψετε στους εαυτούς σας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης