Ολυμπιακός: Το παλεύει για Γκαργκάνο

Ολυμπιακός: Το παλεύει για Γκαργκάνο

Προσπάθειες για να αποκτήσει τον Βάλτερ Γκαργκάνο παρά τις δυσκολίες καταβάλλει ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Το παλεύει για Γκαργκάνο
Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί με έναν αμυντικό χαφ που θα κάνει τη διαφορά και ο Βάλτερ Γκαργκάνο είναι τέτοιος. Πρόκειται για μία περίπτωση με πολλές, κυρίως οικονομικής φύσεως, δυσκολίες, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» καταβάλλουν προσπάθειες.

Όπως αποκαλύπτει η SportDay, ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, βρίσκεται στην Αθήνα συνοδευόμενος από μάνατζερ. Από πλευράς Πειραιωτών δεν επιβεβαιώνεται καμία επαφή, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει… φωτιά.

Τον 29χρονο Ουρουγουανό ήθελε να κρατήσει η Ίντερ μετά το φετινό δανεισμό του, αλλά τα 4 εκατ. ευρώ που πρόσφερε κρίθηκαν λίγα, ενώ την περίπτωσή του «βλέπει» και η Γαλατάσαραϊ. Ο Ολυμπιακός στηρίζει τις ελπίδες του στο γεγονός ότι οι δευτεραθλητές Ιταλίας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη με οψιόν αγοράς.

Η λύση Γκαργκάνο δεν είναι η μοναδική που βλέπει ο Ολυμπιακός. Με ενδιαφέρον εξετάζεται ο πολύ πιο προσιτός Μόμο Σισοκό της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ κάποιες φήμες μιλούν και για τον Ολλανδό μεσοαμυντικό Χέντβιγκες Μαντούρο που αποχωρεί από τη Σεβίλλη.

Πηγή:
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης