Φεύγει ο Μαυρίας για την Σάντερλαντ!

Φεύγει ο Μαυρίας για την Σάντερλαντ!

Προφορική συμφωνία υπάρχει ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την αγγλική ομάδα! Έτοιμος για την Πρέμιερ Λιγκ ο παίκτης που έχει πει και αυτός το «ναι».

Φεύγει ο Μαυρίας για την Σάντερλαντ!
Στη Σάντερλαντ θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Χάρης Μαυρίας!

Η «πράσινη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως έχει επιτευχθεί προφορική συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, έναντι τριών (συν ενός) εκατ. ευρώ.

Αυτό που απομένει, είναι να αποτυπωθεί και… στο χαρτί το «deal», ώστε να ολοκληρωθεί η υπόθεση και ο Χάρης Μαυρίας να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, μετακομίζοντας στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ!

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν άνθρωποι της αγγλικής ομάδας ήρθαν στην Ελλάδα και αρχικά κατατέθηκε πρόταση δύο (συν ενός) εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Οι «πράσινοι» την απέρριψαν, αλλά οι «μαυρόγατες» δεν το έβαλαν κάτω και επανήλθαν με βελτιωμένη προσφορά.

Ανέβηκαν στα τρία (συν ένα) εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ικανοποίησε τους «πράσινους», με αποτέλεσμα, οι τελευταίοι να πουν το «ναι».

Κλείσιμο
Η συμφωνία ουσιαστικά «έκλεισε» στο πρόσφατο ταξίδι του Νίκου Νταμπίζα στο εξωτερικό, αφού, εκτός από το Αμβούργο, ταξίδεψε και στην Αγγλία.

Ο Χάρης Μαυρίας, με τη σειρά του, είναι απόλυτα σύμφωνος και περιμένει πως και πως την ολοκλήρωση της μεταγραφής, με την οποία, θα ανοίξει ένα νέο τεράστιο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Πηγή:sport-fm
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης