Στην Ελλάδα ο Ντομίνγκες για να υπογράψει στον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα ο Ντομίνγκες για να υπογράψει στον Ολυμπιακό

Ακριβώς το στυλ παίκτη που ήθελε ο Μίτσελ, καθώς μπορεί να αγωνιστεί μεσοεπιθετικός, επιτελικός μέσος, ακόμη και στην κορυφή της επίθεσης

Στην Ελλάδα ο Ντομίνγκες για να υπογράψει στον Ολυμπιακό
Σήμερα το απόγευμα θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Τσόρι Ντομίνγκες κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα αποκτηθεί μετά τον Βάις.

Για τη συγκεκριμένη περίοδο βέβαια, αφού έχουν προηγηθεί οι μεταγραφές των προηγούμενων μηνών για την ομάδα της επόμενης περιόδου. Από τον Πειραιά δεν προέκυπτε οριστική συμφωνία με τον 32χρονο Αργεντινό, αλλά αυτή αναμένεται σήμερα, για να πέσουν και οι υπογραφές, αν έχει προλάβει να περάσει και από τις απαραίτητες σε τέτοιες περιπτώσεις ιατρικές εξετάσεις.

Ουσιαστικά, πρόκειται για κλεισμένη μεταγραφή, από τη στιγμή που είχε βγει εκτός παιχνιδιού η Ρίβερ Πλέιτ από το Σάββατο, όταν ο Ντομίνγκες απάντησε αρνητικά στην πρότασή της να επιστρέψει στην πατρίδα του και χθες αποσυρόταν και η Μάλαγα.

Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτουν λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του Ντομίνγκες, από την Ισπανία όμως έγινε γνωστό, προφανώς απ' όσα μετέφερε ο ίδιος στους ανθρώπους της Μάλαγα ότι θα παίρνει 700.000 και θα υπογράψει για δύο χρόνια. Κι αυτό γιατί η πρόταση της Μάλαγα υπολογιζόταν μάξιμουμ στις 500.000, σύμφωνα πάντα με όσα έχουν διαρρεύσει από την Ιβηρική, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τον Πειραιά. Η ουσία είναι ότι όπως είπε το πρωί ο Γιάννης Βρέντζος, η υπόθεση του Ντομίνγκες ήταν πιο προχωρημένη και από αυτήν του Αμαλφιτανό και σήμερα αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα για να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του.

Οι νταμπλούχοι παίρνουν τον Αργεντινό για τη θέση του μεσοεπιθετικού, ωστόσο είναι παίκτης που έχει αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης και αυτή είναι μία επιπλέον λύση, καθώς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι προπονητές θέλουν ευέλικτα ρόστερ με παίκτες να παίζουν σε περισσότερες από μία θέσεις. Κι αυτό ήταν στο σκεπτικό του Μίτσελ, πέραν βέβαια της δεδομένης αξίας του Τσόρι, που είναι παίκτης με ποιότητα, με πάσα, τελειώματα και καλές εκτελέσεις στις στημένες φάσεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης