Με 4-0 νίκησε ο ΠΑΟ την Προοδευτική στη... λασπομαχία του ΟΑΚΑ

Με 4-0 νίκησε ο ΠΑΟ την Προοδευτική στη... λασπομαχία του ΟΑΚΑ

Δείτε φωτογραφίες των παικτών να κάνουν «νεροτσουλήθρες» στον αγωνιστικό χώρο

Με 4-0 νίκησε ο ΠΑΟ την Προοδευτική στη... λασπομαχία του ΟΑΚΑ
Με μονομαχία στις... νεροτσουλήθρες έμοιαζε ο αγώνας Παναθηναϊκού - Προοδευτικής στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Παναθηναϊκός, με τη νίκη του 4-0 μάλλον αδιαφορεί για τη ρεβάνς της 19ης Δεκεμβρίου και εξασφαλίζει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου.
 
Το παιγνίδι διακόπηκε για μισή ώρα λόγω της καταρρακτώδους βροχής και συνεχίστηκε σε έναν αγωνιστικό χώρο που έμοιαζε με βούρκο. «Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς», είπε ο προπονητής των πρασίνων Χουάν Ραμόν Ρότσα αποκαλύπτοντας ποιο ήταν το μεγάλο άγχος του.  
 
Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, ο Παναθηναϊκός είχε στην ενδεκάδα του έξι παίκτες από τις ακαδημίες του συλλόγου. Τους Αποστολόπουλο, Δώνη, Φουρλάνο, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο και Λαγό.
Ο Φορναρόλι είδε δίχτυα μετά από 19 μήνες και 19 μέρες βάζοντας σε ένα μεγάλο σερί αφλογιστίας, ενώ ο πιο ταλαιπωρημένος από τους παίκτες του τωρινού ρόστερ της ομάδας, ο Πάπε Σο, συνδύασε το ντεμπούτο του με ένα γκολ. Ξεχωριστή στιγμή σίγουρα και για τους δύο αλλά και τον Χουάν Ρότσα που θα ήθελε να έχει το δικαίωμα να υπολογίζει περισσότερο στους δύο ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια.
Κλείσιμο
 
Δείτε φωτογραφίες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης