Υβ Τριαντάφυλλος: «Πρέπει να δώσουν όλοι χρόνο στον Ολυμπιακό»

Υβ Τριαντάφυλλος: «Πρέπει να δώσουν όλοι χρόνο στον Ολυμπιακό»

Πίστωση χρόνου στη νέα ομάδα του Ολυμπιακού που πηγαίνει από  επιτυχία σε επιτυχία ζήτησε από όλους ο παλαιός άσος των ερυθρολεύκων

Εκλογικά οφέλη για τον Μπερλουσκόνι
Υβ Τριαντάφυλλος: «Πρέπει να δώσουν όλοι χρόνο στον Ολυμπιακό»
Πίστωση χρόνου στη νέα ομάδα του Ολυμπιακού που πηγαίνει από  επιτυχία σε επιτυχία ζήτησε από όλους ο παλαιός άσος των ερυθρολεύκων,  Υβ Τριαντάφυλλος.

 «Βλέπω ότι η ομάδα έχει νέους παίκτες, Ελληνες και πάνε περίφημα. Είναι νωρίς ακόμη, πρέπει να της δώσουν όλοι χρόνο. Είναι νέα ομάδα, με νέο προπονητή», υπογράμμισε ο Υβ το βράδυ μετά τον αγώνα κόντρα στη Μονπελιέ, στο δείπνο με άλλους βετεράνους του συλλόγου:
Κλείσιμο

 «Με παίκτες όπως ο Ιμπαγάσα, ο Τζεμπούρ και ο Κοντρέρας, και όταν επιστρέψει και ο Παπαδόπουλος, θα είναι πιο δυνατή η ομάδα.Ο τερματοφύλακας είναι το Α και το Ω. Εναν τόσο έμπειρο τερματοφύλακα, όπως είναι ο Κάρολ και δεν τον είχε πάρει μία μεγάλη ομάδα; Είναι... λίρα εκατό».

Για τους Αμπντούν και Χολέμπας επεσήμανε: «Αυτή η αριστερή πλευρά, έτσι όπως την είδα, είναι από τις καλύτερες της Ευρώπης». Εντυπωσιάστηκε μάλιστα όταν πληροφορήθηκε ότι ο Αμπντούν αποκτήθηκε ως ελεύθερος μετά τη διάλυση της Καβάλας. Χαρακτήρισε απίστευτο τον συνδυασμό και το τελείωμα στη φάση του 3-1. «Νομίζω ότι θα είναι από τα καλύτερα γκολ της αγωνιστικής».

 Επίσης  μίλησε και για τον Μασάντο: «Είναι παίκτης που με μία επαφή μπορεί να μοιράσει παιχνίδι και έχει πολύ καλά χτυπήματα στις στημένες φάσεις. Απλά στην Τουλούζ δεν κολλούσε».

 

Ο Υβ  είχε μόνο επαίνους για τον  κόσμο της ομάδας: «Από τότε που  έπαιζα ήταν η μεγάλη δύναμη της  ομάδας. Είναι το αίμα της. Απορώ  πώς κέρδισε πέρυσι η Μαρσέιγ. Εγώ πάντα λέω στους Γάλλους ότι το Καραϊσκάκη είναι απόρθητο φρούριο. Αν μία γαλλική ομάδα είχε τέτοιο κοινό, θα έκανε μεγάλα πράγματα. Είναι παθιασμένος ο κόσμος, αλλά και ωραίος. Και να ξέρετε, στη Γαλλία έχουν μεγάλη απήχηση τα πολλά πρωταθλήματα του Ολυμπιακού».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης