Ολυμπιακός κόντρα στην Μονπελιέ (21:45, ΝΕΤ)

Ολυμπιακός κόντρα στην Μονπελιέ (21:45, ΝΕΤ)

Τελικό χαρακτήρισαν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και ο Ραφίκ Τζιμπούρ τον σημερινό αγώνα

Εντυπωσιασμένος ο Μπάτον από την προσπάθεια της McLaren
Ολυμπιακός κόντρα στην Μονπελιέ (21:45, ΝΕΤ)
Τον κρισιμότερο  αγώνα για το μέλλον τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δίνει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μονπελιέ.

"Σε περίπτωση που κερδίσουμε, έχουμε πολλές πιθανότητες να πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αν όχι, θα συνεχίσουμε για την τρίτη θέση. Υπό αυτή την έννοια είναι ένας σημαντικός αγώνας όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τη Μονπελιέ" τόνισε ο Πορτογάλος:  
Κλείσιμο
 
"Σίγουρα θα θέλουμε να κρατήσουμε την ίδια στάση και την ίδια καλή απόδοση όπως κάναμε στην Αγγλία. Αυτό που θέλουμε όμως διαφορετικό, είναι ένα καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που κάναμε στο Λονδίνο. Μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό και οι παίκτες που αγωνίζονται, έχουν την υποχρέωση να είναι πάντα προετοιμασμένοι. Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε οποιοδήποτε παιχνίδι. Αυτό κάνουμε πάντα" και προσέθεσε:  
 
"Το Σαμπιονά είναι πολύ πιο γνωστό στην Ελλάδα απ' όσο νομίζετε. Η Μονπελιέ σε σχέση με πέρσι άλλαξε ένα-δύο παίκτες όπως τον Ζιρού φέτος είναι τελείως διαφορετική. Στο Champions League έχει κάνει καλές εμφανίσεις και θα την αντιμετωπίσουμε με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα μοιάζει το παιχνίδι με αυτό του Λονδίνου. Εμείς θα πρέπει να κρατήσουμε πολύ ψηλά την απόδοσή μας σε άμυνα και επίθεση. Θέλουμε να υπάρχει ισορροπία. Κατά τη γνώμη μου θα γίνει ένα παιχνίδι πολύ μοιρασμένο."
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης