Και ο Ολυμπιακός Χαλκίδας με χορηγό, οίκο ανοχής

Και ο Ολυμπιακός Χαλκίδας με χορηγό, οίκο ανοχής

Οι χορηγίες οίκων ανοχής αυξάνονται στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς μετά τη Σούλα του Βουκεφάλα Λάρισας, και ο Ολυμπιακός Χαλκίδας έχει ως επίσημο χορηγό το Erotica Sex House...

Και ο Ολυμπιακός Χαλκίδας με χορηγό, οίκο ανοχής

Οι χορηγίες οίκων ανοχής αυξάνονται στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς μετά τη Σούλα του Βουκεφάλα Λάρισας, και ο Ολυμπιακός Χαλκίδας έχει ως επίσημο χορηγό το Erotica Sex House!

Ο σύλλογος της Εύβοιας συμφώνησε να διαφημίζει στη φανέλα του τον οίκο ανοχής και ήδη ετοιμάζονται οι νέες φανέλες της ομάδας. Μάλιστα, έλαβε και επίσημο χαρακτήρα, αφού ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας.

«Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Χαλκίδας ευχαριστεί τον χορηγό "Erotica Sex House" για τη συμπαράστασή του στα αθλητικά δρώμενα της φετινής αθλητικής χρονιάς, καθώς σε δύσκολους καιρούς κάθε βοήθεια είναι ιδιαίτερα σημαντική και πολύτιμη», αναφέρει η ανακοίνωση.
 
«Το Erotica Sex House είναι οίκος Ερωτικής συνεύρεσης & απολαύσεων στην Χαλκίδα που πραγματοποιεί τις πιο κρυφές φαντασιώσεις σας, σε εχέμυθο και αισθησιακό περιβάλλον με πολλά προγράμματα και μοναδικές στιγμές απόλαυσης», όπως γράφει στην ιστοσελίδα του. 

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης