Ζαρντίμ: «Αποδίδει καρπούς η δουλειά που έχουμε κάνει»

Ζαρντίμ: «Αποδίδει καρπούς η δουλειά που έχουμε κάνει»

Σήμερα το πρωί η αποστολή αναχωρεί για το Μονπελιέ για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην τρίτη αγωνιστική του ομίλου.

Ζαρντίμ: «Αποδίδει καρπούς η δουλειά που έχουμε κάνει»
Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τη νίκη επί της Ξάνθης και το επτά στα επτά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μιλώντας στους παίκτες όπως το συνηθίζει τη μεθεπόμενη ενός αγώνα. Σήμερα το πρωί η αποστολή αναχωρεί για το Μονπελιέ για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην τρίτη αγωνιστική του ομίλου.

 Ο Πορτογάλος εστίασε στις στημένες φάσεις και μάλιστα δούλεψε πολύ στην προπόνηση τα φάουλ και τα κόρνερ. Πιστεύω του είναι ότι αυτές οι φάσεις έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα του φέτος με αρκετά γκολ και ξέρει ότι παίζουν σημαντικό ρόλο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 Αυτό που ζήτησε είναι  να αξιοποιηθούν και στο Μονπελιέ. «Το είδατε ότι αυτές οι  φάσεις μας δίνουν βαθμούς.  Τόσο στο ματς με την Ξάνθη  όσο σ' αυτό με τον Αστέρα και σε άλλα που προηγήθηκαν. Σιγά σιγά αποδίδει καρπούς η δουλειά που έχουμε κάνει. Πρέπει να συνεχίσουμε και να επιμείνουμε» τόνισε και προσέθεσε:
Κλείσιμο

«Στο πρωτάθλημα πάμε εξαιρετικά, έχουμε το τέλειο με τις επτά νίκες. Δεν σταματάμε όμως εδώ, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Ξεχνάμε την Ξάνθη», είπε και ζήτησε από τους παίκτες του να παραμείνουν σε ετοιμότητα ζητώντας τη νίκη στη Γαλλία:

«Ξέρετε ποια είναι η Μονπελιέ, τι ομάδα είναι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για τους πρωταθλητές Γαλλίας. Δεν χρειάζεται να σας πω εγώ τι πρέπει να κάνετε. Είναι πολύ σημαντικό ματς, παίζουμε την παρουσία μας στην Ευρώπη. Θέλω να είστε όλοι έτοιμοι, ακόμη και όσοι δεν έχετε παίξει ή έχετε αγωνιστεί λίγο. Ανά πάσα στιγμή θα σας χρειαστώ».

Οι φίλαθλοι

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει την  υποστήριξη περίπου 1.500 οπαδών του στο Μονπελιέ. Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν χθες χίλια εισιτήρια για το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Οι «κίτρινοι» δεν έχουν αντίρρηση, αφού ο Ολυμπιακός τους προσφέρει έναν αριθμό και για το ματς του δεύτερου γύρου στο Καραϊσκάκη, ωστόσο αντιδρά η Αστυνομία και στον Πειραιά δεν πιστεύουν ότι θα επιτραπεί τελικά η μετακίνηση. Και μόνο, όμως, ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε εισιτήρια δείχνει ότι είναι έτοιμος να επιχειρήσει το άνοιγμα για μετακινήσεις και στα παιχνίδια που ήταν «κόκκινη γραμμή» για πολλά χρόνια. Σε αυτά περιλαμβάνονταν τα ματς με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρη. Πλέον θα το εξετάζει ανάλογα με τις συνθήκες για όλα τα ματς, καθώς απόφαση της διοίκησης είναι να έχει τον κόσμο κοντά της ομάδας σε όσο γίνεται περισσότερα παιχνίδια, από τη στιγμή που έχουν άριστη συμπεριφορά.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης