«Δεν θα πειραχτεί η Λεωφόρος»

«Δεν θα πειραχτεί η Λεωφόρος»

Κατηγορηματικός σχετικά με την τύχη του γηπέδου της Λεωφόρου είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος...

Αισιόδοξος ο Ρόμπερτ Κουμπίτσα για την πρόοδο της R30
«Δεν θα πειραχτεί η Λεωφόρος»
Κατηγορηματικός σχετικά με την τύχη του γηπέδου της Λεωφόρου είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο οποίος μιλώντας στη «SportDay» τόνισε πως δεν πρόκειται να παραδοθεί, αν δεν χτιστεί γήπεδο στο Βοτανικό. Παράλληλα ξεκαθάρισε την πρόθεση των «πρασίνων» να προσβάλουν νομικά το Προεδρικό Διάταγμα που προβλέπει το αντίθετο. 

«Είμαστε σε πλήρη συνεννόηση με την ΠΑΕ και η θέση μας είναι ξεκάθαρη για τον Βοτανικό και δεν αλλάζει. Θέλουμε ο δήμος να αναλάβει να βρει χρηματοδότη και να φτιάξει τις εγκαταστάσεις του Ερασιτεχνη και το γήπεδο ποδοσφαίρου στον Βοτανικό και μόλις μας παραδοθούν τότε και μόνο τότε θα δώσουμε τη Λεωφόρο. Δεν πρόκειται να την παραχωρήσουμε, αν πρώτα δεν μας παραδώσουν τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη και το γήπεδο ποδοσφαίρου», δήλωσε στη «SportDay» ο κ. Μακρόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ενέργειες που προτίθεται να πραγματοποιήσει η Παναθηναϊκή οικογένεια: 
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης