ΠΑΟ: Δέχθηκαν το νέο διακανονισμό οι παίκτες

ΠΑΟ: Δέχθηκαν το νέο διακανονισμό οι παίκτες

Νέο διακανονισμό για τις οφειλές του ΠΑΟ προς τους παίκτες ζήτησε ο Δημήτρης Γόντικας από τους ποδοσφαιριστές

ΠΑΟ: Δέχθηκαν το νέο διακανονισμό οι παίκτες
Νέο διακανονισμό για τις οφειλές του ΠΑΟ προς τους παίκτες ζήτησε ο Δημήτρης Γόντικας από τους ποδοσφαιριστές. Οι πρώτοι που το δέχθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη ή δεύτερη κουβέντα ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Σωτήρης Νίνης προκειμένου να μην έχει η ομάδα πρόβλημα με την UEFA.

Σε επικοινωνία που είχαν  με στελέχη της ΠΑΕ συμφώνησαν να μεταθέσουν τις ημερομηνίες και  να πάρουν από Ιανουάριο τα χρήματα  που τους οφείλονται.

Το ίδιο έπραξε ένας ακόμα σπουδαίος πρώην άσος της ομάδας, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος δεν έφερε αντίρρηση, και δεν είναι η πρώτη φορά που δέχτηκε διακανονισμό. Το ίδιο έκανε και την περασμένη άνοιξη και μάλιστα είχε επισημανθεί σε Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Κλείσιμο
Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, πήγε την Τρίτη στην Παιανία κι ενημέρωσε τους παίκτες για το οικονομικό. Είχε μάλιστα μαζί του φακέλους με τους νέους διακανονισμούς που προτείνει η διοίκηση και παραδόθηκαν σε όλους τους παίκτες. Αυτοί με τους μάνατζερ και τους δικηγόρους τους θα τους μελετήσουν, αλλά όλοι δείχνουν θετικοί.

«Είμαστε σε συνεχή επιτήρηση από την ΟΥΕΦΑ. Βάλαμε στους λογαριασμούς σας δόσεις από τα περσινά συμβόλαια που είχαμε συμφωνήσει να τα πληρώσουμε Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο», είπε ο Γόντικας και συμπλήρωσε: «Εχετε όμως υπόλοιπο από πέρυσι που πρέπει να πληρωθεί Οκτώβριο και Νοέμβριο. Θα πρέπει να μεταφέρουμε αυτές τις δόσεις για τον Ιανουάριο, όταν θα υπάρχουν έσοδα στην ομάδα. Εννοείται πως αν υπάρχουν χρήματα νωρίτερα, θα σας τα δώσουμε και δεν θα περιμένουμε τον διακανονισμό. Πρέπει να βοηθήσετε άλλη μία φορά την ομάδα».

 

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης