Ένα μήνα εκτός ο Ιμπαγάσα

Ένα μήνα εκτός ο Ιμπαγάσα

Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού θα χάσει τα ματς πρωταθλήματος με Ξάνθη και Άρη αλλά και την αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μονπελιέ

Ένα μήνα εκτός ο Ιμπαγάσα
Για ένα μήνα θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Αριέλ Ιμπαγάσα αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό.

Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού θα χάσει τα ματς πρωταθλήματος με Ξάνθη και Άρη αλλά και την αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μονπελιέ.

Τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Αρχικά οι εκτιμήσεις δεν ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικές. Όμως οι εξετάσεις έδειξαν τη θλάση και τώρα ο Ολυμπιακός καλείται να αγωνιστεί χωρίς τον καλύτερό του παίκτη.

Κλείσιμο
Αντίθετα, η κατάσταση του Γιάννη Μανιάτη δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Ο διεθνής μέσος είχε κάποιες ενοχλήσεις στον μηρό αλλά οι εξετάσεις ήταν «καθαρές» και εκτιμάται ότι αυτές προέρχονται κυρίως από την κούραση.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Οι εξετάσεις τις οποίες έκανε τη Δευτέρα ο Αριέλ Ιμπαγάσα έδειξαν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό δεξιά. Ο Αργεντινός θα αρχίσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης και η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται να γίνει σε περίπου 4 εβδομάδες.

Σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Μανιάτη, τώρα, οι ενοχλήσεις που ένιωσε στον μηρό δεξιά δεν εμπνέουν ανησυχία, αφού είναι αποτέλεσμα ελαφριάς κόπωσης. Ο Έλληνας μέσος ουσιαστικά δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης