ΠΑΟ: Προσπάθεια να καλυφθούν τα 6 εκατ. ευρώ

ΠΑΟ: Προσπάθεια να καλυφθούν τα 6 εκατ. ευρώ

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει συναντηθεί τις τελευταίες εβδομάδες με επιφανείς επιχειρηματίες και θερμούς υποστηρικτές του Παναθηναϊκού

ΠΑΟ: Προσπάθεια να καλυφθούν τα 6 εκατ. ευρώ
Στο τέλος Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΠΑΟ ύψους 6 εκατ. ευρώ. Στόχος είναι   να καλύψει η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» το ποσοστό της και να βάλει τα 3,1 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στο 54,7% της «Συμμαχίας» στην ΑΜΚ,και στη συνέχεια να συνεισφέρουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι, έτσι ώστε να καλυφθεί όλη η αύξηση και να μπουν «ζεστά» χρήματα στην ομάδα.
 
Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει συναντηθεί τις τελευταίες εβδομάδες με επιφανείς επιχειρηματίες και θερμούς υποστηρικτές του Παναθηναϊκού, με στόχο να συνεισφέρουν μέσω της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» και να αυξηθεί σημαντικά το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι τώρα.
Κλείσιμο

Ο επιχειρηματίας έχει βρει ανταπόκριση, και αυτή την εβδομάδα θα έχει στα χέρια του συγκεκριμένη λίστα με ονόματα επιχειρηματιών που έχουν αποφασίσει να βάλλουν χρήματα.
 
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει τονίσει ότι θα βάλει τα χρήματα που αντιστοιχούν στο ποσοστό του και είναι περίπου 600.000 ευρώ στα 6 εκατ. ευρώ της ΑΜΚ. Ο Γ.Αλαφούζος, θα μιλήσει και πάλι και με τον Νίκο Πατέρα και με τον Αδαμάντιο Πολέμη, και θα τους ζητήσει να βάλουν και αυτοί το ποσοστό τους.
 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης