David Beckham: «Θέλω να με θυμούνται ως ποδοσφαιριστή»

David Beckham: «Θέλω να με θυμούνται ως ποδοσφαιριστή»

Μιλά για τους φόβους, την καριέρα του ως μοντέλο και τη φιλία του με την βασιλική οικογένεια

David Beckham: «Θέλω να με θυμούνται ως ποδοσφαιριστή»
Ο David Beckham φωτογραφίζεται για το τεύχος του Σεπτεμβρίου του βρετανικού περιοδικού «Esquire» και μιλά για τους φόβους, την καριέρα του ως μοντέλο και τη φιλία του με την βασιλική οικογένεια.

Ο 37χρονος άσος του ποδοσφαίρου στην ερώτηση πως θέλουν να τον θυμούνται απάντησε: «Όπως έναν σκληρά εργαζόμενο ποδοσφαιριστή. Θέλω να με θυμούνται σαν ένα καλό και επιτυχημένο ποδοσφαιριστή, διότι αυτό είναι που έκανα για πολλά χρόνια. Και μετά από αυτό ποιός ξέρει;»

Όσο για την καριέρα του ως μοντέλο και τις γυμνές φωτογραφίες ο ίδιος δηλώνει: «Είναι σίγουρα πολύ πιο εύκολο όσο περνούν τα χρόνια, αλλά όταν βρισκόμουν στη Νέα Υόρκη και είδα την αφίσα με τα εσώρουχα, ήταν κάπως τρομακτικό. Θυμάμαι οδηγούσα και σταμάτησα το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου και κοιτούσα την αφίσα».

Κλείσιμο
Τέλος αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Πρίγκιπα Γούιλιαμ: «Είναι μία πολύ φυσιολογική σχέση. Και ο Γούιλιαμ και ο Χάρι είναι πολύ καλοί, αγαπούν τα αθλήματα και δυστυχώς ο Γούιλιαμ στηρίζει την Άστον Βίλας και γι’ αυτό τον πειράζω»

 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης