Σκληρή αντιπαράθεση Δημητριάδη-Δώνη

Σκληρή αντιπαράθεση Δημητριάδη-Δώνη

Επεισόδιο με τον τεχνικό του Ατρομήτου, Γιώργο Δώνη, είχε ο Βασίλης Δημητριάδης με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον διαιτητή, όταν πανηγύρισε στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ.

Σκληρή αντιπαράθεση Δημητριάδη-Δώνη
Επεισόδιο με τον τεχνικό του Ατρομήτου, Γιώργο Δώνη, είχε ο Βασίλης Δημητριάδης με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον διαιτητή, όταν πανηγύρισε στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ.

Ολα ξεκίνησαν με τα παράπονα του Δώνη στον Κάκο στο ημίχρονο, σημείο στο οποίο ο Δημητριάδης αντέδρασε και ζήτησε στον τεχνικό των «κυανολεύκων» να σταματήσει τις διαμαρτυρίες. Ακολούθησε σοβαρό λεκτικό επεισόδιο και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων έληξε. Οσο για τα όσα καταλόγισε στη συνέντευξη Τύπου ο Δώνης στον Δημητριάδη, ο τελευταίος τα διέψευσε, δηλώνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της «Ενωσης» τα εξής: «Δεν επιθυμώ να δώσω μεγάλη σημασία στον προπονητή του Ατρομήτου Γιώργο Δώνη και τα όσα είπε για εμένα, καθώς πιστεύω ότι το πιο ιερό πράγμα στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η οικογένειά του και όποιος την προσβάλει είναι ανάξιος λόγου.

Σε αντίθεση με αυτόν τον κύριο, εγώ σε όλη την καριέρα μου εδώ και 25 χρόνια δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για τη μητέρα τού οποιουδήποτε αντιπάλου μου, όση ένταση και να είχε ένας αγώνας. Ο κ. Δώνης είναι ψεύτης, συκοφάντης και θα έπρεπε να ντρέπεται για την αποψινή συμπεριφορά του».

 

 
Κλείσιμο

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης κι ο λόγος ήταν το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Βασίλη Δημητριάδη της ΑΕΚ.

«Θα ήθελα να ήταν εδώ μπροστά για να του τα πω πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά θα τα πω στη συνέντευξη Τύπου. Είναι αδιανόητο όταν έχεις κάνει και διακοπές μαζί με κάποιους ανθρώπους, για το ποδόσφαιρο και ένα αποτέλεσμα να λες σε κάποιον φίλο σου «το μ... της μάνας σου». Οπως σας το λέω. Μιλάω για τον Βασίλη Δημητριάδη που απλά πουλάει εκδούλευση στην ΑΕΚ, τον ενδιαφέρουν μόνο οι τραμπουκισμοί και είναι απλά ένας πολύ μεγάλος αλήτης μετά τα σημερινά. Ηρθε στη φυσούνα χωρίς λόγο να με χτυπήσει και μου είπε αυτό για το μ... της μάνας μου. Τραγικά πράγματα. Για μένα σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ πρέπει να τον απολύσει, να τον διώξει αμέσως. Είχαμε αντιπαραθέσεις και στον τελικό Κυπέλλου αλλά και τι έγινε; Τι φταίνε οι μανάδες μας; Για το ποδόσφαιρο; Πρέπει να έχουμε ένα επίπεδο μεταξύ μας», τόνισε ο Γιώργος Δώνης και πρόσθεσε «Σταματήστε κι εσείς να λέτε ότι ο Δώνης έχει πρόβλημα με την ΑΕΚ. Κανένα πρόβλημα. Πληρώθηκα τον πρώτο χρόνο μου, έχω επαφή με τους ανθρώπους της, τι έγινε δηλαδή επειδή απολύθηκα; Με όλους στην ΑΕΚ τα πάω καλά με εξαίρεση φυσικά αυτόν για τον οποίο αναφέρθηκα νωρίτερα. Υπήρχαν δέκα άνθρωποι γύρω όταν έγινε αυτό που σας είπα και δεν τιμάει την ιστορία της ΑΕΚ αυτό που κάνει ο Δημητριάδης. Υπήρχαν άνθρωποι της ΑΕΚ μπροστά. Με τον Βαμβακά, τον Πανταζή, τον Κωστένογλου μιλάω συνέχεια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης