Η
Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε επίσημα τη μείωση των τιμών
εισιτηρίων για την
Premier League τη σεζόν 2025-26, έπειτα από διαρκείς διαμαρτυρίες των φιλάθλων της για την τιμολογιακή πολιτική του συλλόγου.
Οι αντιδράσεις των φίλων των «πολιτών» είχαν κορυφωθεί την περασμένη άνοιξη, με αποκορύφωμα την αποχή από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τη Λέστερ στο Έτιχαντ. Οι φίλαθλοι ανάρτησαν πανό με το σύνθημα «MCFC — For the love not the money» και παρέμειναν εκτός γηπέδου για τα πρώτα εννέα λεπτά, χάνοντας το γκολ του Τζακ Γκρίλις στο 1:49.
Ο σύλλογος, μετά από διαβούλευση με το ανεξάρτητο δίκτυο φιλάθλων City Matters, αποφάσισε να επανεξετάσει τη στρατηγική του και να προχωρήσει σε μείωση τιμών για την περίοδο 2025-26. Ο σύλλογος έκανε γνωστό ότι τα εισιτήρια της κατηγορίας Α θα κοστολογούνται μεταξύ 47 και 70,50 ευρώ, της κατηγορίας Β μεταξύ 41 και 64,50 ευρώ και της κατηγορίας Γ μεταξύ 35,2 και 59 ευρώ.
Επιπλέον, τα άτομα κάτω των 18 ετών θα λάβουν έκπτωση 50% σε αυτές τις τιμές και υπάρχουν μειώσεις 25% για άτομα ηλικίας 18 έως 21 ετών, άνω των 65 ετών και άτομα με αναπηρία.
Σύμφωνα με τη σύγκριση που παρείχε ο σύλλογος, η φθηνότερη τιμή για το ντέρμπι θα μειωθεί κατά 43% σε σχέση με το 2024-25, ενώ και οι πιο ακριβές θέσεις θα κοστίζουν κατά 22% λιγότερο.
Η City Matters χαιρέτισε την απόφαση, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για μια θετική έκβαση των συνεχών διαλόγων με τη διοίκηση και ένα σημαντικό βήμα για την προσβασιμότητα του ποδοσφαίρου στο ευρύ κοινό. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, η μείωση των τιμών, η σταθεροποίηση των τιμών διαρκείας και οι νέες επιλογές για ευέλικτα εισιτήρια αποδεικνύουν τη δύναμη της φωνής των φιλάθλων.
Ειδήσεις σήμερα:
Χτυπήσαμε τη μεγαλύτερη εγκατάσταση εμπλουτισμού ουρανίου στο Ιράν, υποστηρίζουν οι IDF - Βίντεο 3D απεικονίζει το κτίριο όπου έγινε η επίθεση
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της συμμορίας που έκλεβε οδηγούς ΙΧ που είχαν κάνει ανάληψη μεγάλων ποσών από τράπεζες
Πέθανε η ηθοποιός Κατερίνα Γιουλάκη σε ηλικία 87 ετών