Λεσόρ μετά τον αποκλεισμό: «Θέλαμε περισσότερα, πονάει η ήττα» - Βίντεο

Λεσόρ μετά τον αποκλεισμό: «Θέλαμε περισσότερα, πονάει η ήττα» - Βίντεο

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό του Final Four του Άμπου Ντάμπι με την απογοήτευσή του να είναι φανερή

Λεσόρ μετά τον αποκλεισμό: «Θέλαμε περισσότερα, πονάει η ήττα» - Βίντεο
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της φετινής Euroleague στο Άμπου Ντάμπι, έχοντας ηττηθεί στον ημιτελικό του Final Four από τη Φενέρμπαχτσε με 82-76.

Οι «πράσινοι» δε θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης που κατέκτησαν την περσινή χρονιά στο Βερολίνο κι όπως είναι λογικό, η απογοήτευση ήταν «ζωγραφισμένη» στα πρόσωπά τους.

Το ευχάριστο γεγονός, ωστόσο, για την ομάδα του Εργκίν Άταμαν ήταν η επάνοδος του Ματίας Λεσόρ στην αγωνιστική δράση και η επιστροφή του στα παρκέ μετά από 155 μέρες. Ο Γάλλος σέντερ μίλησε μετά τον αποκαρδιωτικό αποκλεισμό και μοιράστηκε τα συναισθήματά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ:

-Ξέρω ότι χάσατε, αλλά πώς νιώθεις που επέστρεψες στο γήπεδο;

«Ήταν καλό. Ήταν καλό να είμαι ξανά εκεί. Καλό που γύρισα στην ομάδα αλλά... Δούλεψα σκληρά για να 'μαι εδώ. Ήθελα περισσότερα, οπότε είναι καλό αλλά... Πονάει όμως».

- Τι πήγε στραβά απόψε;

«Απλά δεν προσαρμοστήκαμε στο παιχνίδι τους. Ήταν πιο έτοιμοι, πιο φρέσκοι από εμάς, έβαλαν περισσότερα καλάθια από εμάς. Άξιζαν τη νίκη περισσότερο από εμάς απόψε...».

Στη συνέχεια, είπε: «Δεν μπορούσαμε να αμυνθούμε. Πρέπει να αμύνεσαι ακόμα και αν δεν σκοράρεις ή δεν επιτίθεσαι καλά. Πρέπει να βρεις τρόπο να σκοράρεις κι αυτοί έπαιζαν εύκολα το ένας εναντίον ενός. Απλά δεν ξέρω... Είναι... Απλά πήγε στραβά».

-Πώς είναι για εσένα να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, ξέροντας ότι σε λίγες μέρες είναι ο τελικός του ελληνικού πρωταθλήματος;

«Δεν ξέρω, μόλις χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Δεν σκέφτομαι καν τον ελληνικό τελικό, ειλικρινά. Όπως είπα, πέντε μήνες δεν έπαιξα μπάσκετ, ένιωσα ότι μπορούσα να βοηθήσω, να κάνω περισσότερα αλλά... Ξέρω ότι μπορούσα να κάνω περισσότερα αλλά δεν τα κατάφερα».

Ο Λεσόρ έστειλε μήνυμα στους φίλους του «τριφυλλιού»: «Ευχαριστώ. Ξέρω ότι ήθελαν να κερδίσουμε ξανά. Λυπάμαι που δεν τα καταφέραμε και δεν δικαιώσαμε τις προσδοκίες τους. Δεν σκέφοτομαι καν την επόμενη εβδομάδα, πόσω μάλλον την επόμενη σεζόν».

Κλείσιμο

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πάλεψε αλλά έμεινε εκτός τελικού ο Παναθηναϊκός στο Άμπου Ντάμπι, ηττήθηκε 82-76 από τη Φενέρ - Βίντεο

Τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο αλλά δεν μπόρεσαν να τον σώσουν - Πώς περιγράφει τον μοιραίο τραυματισμό του 59χρονου από σοβάδες η σύζυγός του

Πώς... βυθίστηκε η υπερηφάνεια του Κιμ: Δορυφορικές εικόνες από τις ζημιές στο πολεμικό πλοίο μετά την αποτυχημένη καθέλκυσή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης