Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα την Καρδίτσα στο ΣΕΦ στον αγώνα της Basket League ο οποίος ήταν και ... προπόνηση για τα δύο παιχνίδια με Μπασκόνια, Ρεάλ στην Ισπανία τα οποία ακολουθούν στη Euroleague.
O Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ευχαριστημένος από την διάθεση των παικτών του αλλά στην 4η περίοδο εξέφρασε τα παράπονά του για μια φάση που δεν του άρεσε.
Τότε ένας φίλαθλος φώναξε «χαλάρωσε και άσε τα παιδιά να παίξουν» προς τον προπονητή του Ολυμπιακού, με εκείνον να σηκώνεται από τον πάγκο, να ρωτάει «ποιος μίλησε» και να του λέει «έλα να κοουτσάρεις εσύ».
Η αντικατάσταση των επεξεργαστών ήχου των κοχλιακών εμφυτευμάτων και η αποκατάσταση της ακοής αποτελούν απαραίτητη επένδυση όχι μόνο για την υγεία, αλλά και για την ισότητα των ανθρώπων