Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κλήθηκε μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ στον Πειραιά την απόδοση των Ντάνι Γκαρθία και Γουίλιαν στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού.
Η δήλωση του Βάσκου
«Είναι αλήθεια πως δε μου αρέσει να μιλάω ξεχωριστά για τους παίκτες. Όμως αυτά τα δύο παραδείγματα που είπατε έχουν παίξει σε μεγάλα πρωταθλήματα και ομάδες και έχουν φτάσει μέχρι εδώ για κάποιο λόγο. Μπορεί να μην είναι τόσο γρήγοροι ή να μην έχουν κάποια στοιχεία που θα θέλαμε, αλλά είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν αγωνίζονται για τον εαυτό τους και την προσωπική τους προβολή, είναι στην ομάδα για να προσφέρουν και είναι παίκτες με μεγάλη νοημοσύνη. Μπορεί να μην είδαμε κάποια στοιχεία απ’ αυτούς στην αρχή, αλλά στο ποδόσφαιρο και στη ζωή οι έξυπνοι πηγαίνουν μπροστά».
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.