
Κατ αρχην συγχαρητηρια στους νεους και ειμαι περιφανος που τουλαχιστον θα μας εκπροσωπησουν και παρα περα σε αλλα χωραφια. Αλλα φυσικα μπορουσανε και καλυτερα. Μαλιστα πολυ καλυτερα. Δεν εχω ιδεα για το τι γινοταν πισω απ την κουρτινα αλλα ητανε εμφανες οτι κατι γινοταν που δεν ειχε να κανει σχεση ουτε με το αθλημα ουτε με την διοργανωση και γι αυτο φταιτε εσεις κυριε Ζουρε. Απροετοιμαστοι και αδιαβαστοι ειμασταν κυριε Ζουρε. Ευτυχως εχουμε αποθεματα απο χαρες και περιφανεια στο αθλημα και πιστευω να μας γινει μαθημα. Οταν η χωρα υποφερει, δεν μας μενουν και πολλα πραγματα να μας ανεβασουν το ηθικο. Μια κουπα θα γουσταρα να σηκωναμε, αλλα αφου το λετε κι εσεις...μας αξιζει η εξαδα. Να στε καλα!
Μπραβο στην εθνικη και στο Ζουρο!!! Ειναι μια νεα ομαδα που μολις τωρα αρχιζει, επαιξε με παθος και εχει πολυ μελλον. Η τυχη δεν ηταν με το μερος μας αυτη τη φορα δυστυχως.
Μεχρι εδω Ζουρε, ναι αξιζατε! Αυτη η ομαδα ομως δεν αξιζε για τιποτα παραπανω εκτος αν ο Ζησης η' ο Καλαθης επαιζαν σαν τον Ναβαρο τον Ισπανο.
"Αξίζατε" και αφού ακούστηκαν τόσα πολλά . Ευωδιαστά!