NBA: Ο ΜακΓκρέγκορ έστειλε στο νοσοκομείο τη μασκότ των Χιτ - Δείτε βίντεο

NBA: Ο ΜακΓκρέγκορ έστειλε στο νοσοκομείο τη μασκότ των Χιτ - Δείτε βίντεο

Ο 34χρονος Ιρλανδός πρώην πρωταθλητής του UFC έβγαλε νοκ άουτ τον Μπέρνι στον αγώνα των Χιτ με τους Νάγκετς - Καλά στην υγεία του ο άνδρας που υποδύεται τη μασκότ

Collage_Maker-11-Jun-2023-03-14-AM-9834
Όλα είναι διασκέδαση και παιχνίδι μέχρι να πληγωθεί κάποιος. Αυτό ακριβώς συνέβη στον άνδρα που υποδύεται τη μασκότ των Μαϊάμι Χιτ, Μπέρνι, καθώς χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο την Παρασκευή το βράδυ μετά από δύο γροθιές που δέχθηκε από τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ κατά τη διάρκεια του Game 4 των τελικών του NBA στο Μαϊάμι.

Ως μέρος του σόου σε ένα από τα διαλείμματα του αγώνα των Χιτ με τους Ντένβερ ο Μπέρνι, ο οποίος ήταν ντυμένος με ρόμπα μαχητή και μεγάλα γάντια, κινήθηκε προς τον Ιρλανδό πρώην πρωταθλητής του UFC στο μέσο του γηπέδου.



Ο ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος προωθούσε ένα σπρέι για την ανακούφιση του πόνου, θέλησε να κάνει πλάκα με τη μασκότ των Μαϊάμι Χιτ, όμως μία γροθιά του ήταν υπερβολικά δυνατή και έριξε κάτω τον Μπέρνι, ο οποίος στη συνέχεια δέχθηκε ακόμα ένα χτύπημα ενώ ήταν ξαπλωμένος μπρούμυτα στο πάτωμα.

Τα χτυπήματα του 34χρονου πρώην πρωταθλητής Eλαφρών Βαρέων και φτερού του UFC ήταν τόσο δυνατά με αποτέλεσμα ο άνθρωπος που υπηρετεί τον συγκεκριμένο ρόλο να διακομισθεί σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Κλείσιμο
Ο άνδρας που υποδύεται τον Μπέρνι, σύμφωνα με το The Athletic, έλαβε παυσίπονα, πήρε εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία του.



Ο ΜακΓκρέκγορ, ο οποίος υπηρετεί ως προπονητής στην 31η σεζόν του τηλεοπτικού ριάλιτι "The Ultimate Fighter", δεν έχει αγωνιστεί από τότε που έσπασε το αριστερό του πόδι σε έναν αγώνα με τον Ντάστιν Πουαριέ τον Ιούλιο του 2021.

mcgregor


Οι Χιτ εκτός από την μασκότ τους έχασαν και το παιχνίδι με 108-95 και τη Δευτέρα θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τον αποκλεισμό από τους Ντένβερ Νάγκετς , οι οποίοι έχουν προβάδισμα 3-1 και μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα του ΝΒΑ στο 5ο παιχνίδι της σειράς.



Ειδήσεις σήμερα:

Γιάννης Μαρκόπουλος: Ο συνθέτης που δημιούργησε το δικό του κίνημα στην ελληνική μουσική

Εκλογές 2023: Άρχισαν τα όργανα και στην Νίκη - Παραιτήσεις και καταγγελίες εκλεγμένων υποψηφίων που «καρατομούνται»

Ωρωπός: Συγκλονίζει η 69χρονη μετά την επίθεση 23χρονου που επιχείρησε να τη βιάσει - «Θα με στραγγάλιζε»

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης