Αυγενάκης: Γι' αυτούς τους λόγους οι Κρητικοί έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία

Αυγενάκης: Γι' αυτούς τους λόγους οι Κρητικοί έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία

Τους ειδικότερους λόγους για τους οποίους όλη η Κρήτη έγινε μπλε στις εκλογές της 21ης Μαϊου υπογράμμισε ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη

Aygenakis4
Ο κ. Αυγενάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα Κρήτης 103,1 και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Μηναδάκη, τόνισε ότι πέρα από την επιβράβευση της σοβαρότητας, του ρεαλισμού, της συνέπειας των λόγων με τις πράξεις και του αναπτυξιακού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, για τη συνέχεια της προκοπής της χώρας, ιδιαίτερο ρόλο για τους πολίτες όλων των νομών της Κρήτης (ρεκόρ ψήφων με περισσότερες από 135.000) έπαιξαν τα εξής:

«Η Νέα Δημοκρατία έχει πραγματοποιήσει στροφή στο κέντρο και στον γνήσιο φιλελευθερισμό, που αποτελεί κομμάτι του DNA της Κρήτης.

Οι Κρητικοί έχουν πλέον γυρίσει την πλάτη στον λαϊκισμό, μαθημένοι από πολλές πολιτικές επιλογές τους κατά καιρούς, που αποδείχτηκαν αναξιόπιστες.

Αναγνωρίζουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι νοιάζεται για τον τόπο και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την προκοπή του. Άλλωστε, η Κυβέρνηση βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά στους πολίτες σε όλες τις δύσκολες συνθήκες.

Υλοποιείται ένα πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα 480 έργων, που κάνουν την Κρήτη «πρωταθλήτρια στην ανάπτυξη», με κορυφαία τον ΒΟΑΚ και το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι.

Προφανώς και όσοι ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία στο Ηράκλειο, στα Χανιά, στο Ρέθυμνο και στο Λασίθι, δεν είναι όλοι μέλη της. Στήριξαν όμως τον πολιτικό πολιτισμό και την ωριμότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που επικράτησε του διχασμού και των εντάσεων του παρελθόντος.

Κλείσιμο
Έστειλαν το μήνυμα της συνέχειας με συνέπεια, μακριά από στείρους ιδεολογικούς φανατισμούς.
Και αυτήν την εκλογική κατάκτηση θα διαφυλάξει ο λαός της Κρήτης και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ψηφίζοντας για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 103,1 Με την Κατερίνα Μηναδάκη, στο Θέμα Κρήτης 103,1 συζητήσαμε για το διακύβευμα των κρίσιμων εκλογών της 25ης Ιουνίου και την εθνική αναγκαιότητα μιας αυτοδύναμης Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για το πώς, στις εκλογές της 21ης Μαΐου, οι πολίτες της Κρήτης, όπως και σε όλη τη χώρα, επιβράβευσαν τη σοβαρότητα, τον ρεαλισμό, τη συνέπεια των λόγων με τις πράξεις μας και το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, για τη συνέχεια της προκοπής της χώρας. Για την ψήφο εμπιστοσύνης τους και γιατί βάφτηκαν μπλε και οι τέσσερις νομοί του νησιού μας, με ρεκόρ ψήφων (περισσότερων από 135.000)! Διότι: -Η Νέα Δημοκρατία έχει πραγματοποιήσει στροφή στο κέντρο και στον γνήσιο φιλελευθερισμό, που αποτελεί κομμάτι του DNA της Κρήτης. -Οι συντοπίτες μου έχουν πλέον γυρίσει την πλάτη στον λαϊκισμό, μαθημένοι από πολλές πολιτικές επιλογές τους κατά καιρούς, που αποδείχτηκαν αναξιόπιστες. -Αναγνωρίζουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι νοιάζεται για τον τόπο και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την προκοπή του. Άλλωστε, βρεθήκαμε ως Κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή κοντά στους πολίτες σε όλες τις δύσκολες συνθήκες. -Υλοποιούμε ένα πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα 480 έργων, που κάνουν την Κρήτη «πρωταθλήτρια στην ανάπτυξη», με κορυφαία τον ΒΟΑΚ και το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι. Προφανώς και όσοι ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία στο Ηράκλειο, στα Χανιά, στο Ρέθυμνο και στο Λασίθι, δεν είναι όλοι μέλη της. Στήριξαν όμως τον πολιτικό πολιτισμό και την ωριμότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που επικράτησε του διχασμού και των εντάσεων του παρελθόντος. Έστειλαν το μήνυμα της συνέχειας με συνέπεια, μακριά από στείρους ιδεολογικούς φανατισμούς. Και αυτήν την εκλογική κατάκτηση θα διαφυλάξει ο λαός της Κρήτης και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ψηφίζοντας για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προχωράμε μαζί! Σταθερά, μπροστά!

Posted by Λευτέρης Αυγενάκης on Wednesday, June 7, 2023

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Νεύρα από τον Βελόπουλο μετά από ερώτηση δημοσιογράφου για τα «χειρόγραφα του Ιησού»

«Δεν το ζω!» σχολίασε ο επιχειρηματίας στον οποίο απάντησε στο TikTok ο Μητσοτάκης

Με πάνω από 45 σφαίρες η διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό - Έκαψαν το αμάξι τους στον Σκαραμαγκά οι δράστες

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης