Ανακοίνωση Φενέρμπαχτσε για το Game 3: «Το παιχνίδι κατέληξε στην Εφές λόγω των τριών διαιτητών»

Ανακοίνωση Φενέρμπαχτσε για το Game 3: «Το παιχνίδι κατέληξε στην Εφές λόγω των τριών διαιτητών»

Σε ανακοίνωση με αναφορά για την διαιτησία του Game 3 με την Εφές προχώρησε η Φενέρμπαχτσε λίγο μετά το τέλος του τρίτου τελικού και ζητά τις κινήσεις της Ομοσπονδίας

fener_11
Έντονο είναι το κύμα διαμαρτυριών που έχει προκαλέσει το αποτέλεσμα του Game 3 ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Εφές, με την Αναντολού να κάνει το 2-1 μπροστά στο κοινό της.

Η πλευρά των φιλοξενούμενων εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση τονίζοντας την ευθύνη των διαιτητών και ζητώντας από την Ομοσπονδία να πάρει θέση.

«Απόψε, η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Φενέρμπαχτσε αντιμετώπισε την Anadolu Efes στο τρίτο παιχνίδι των ημιτελικών των play-offs της σεζόν 2022-23 της τουρκικής Super League 2022-23.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με 97-91 υπέρ των γηπεδούχων, με τη διοίκηση των διαιτητών του αγώνα: Αϊτούγκ Εκτί, Ζαφέρ Γιλμάζ και Σερντάρ Ουνάλ...

Ιτούδης: Παραπονέθηκε για τη διαιτησία, δείχνοντας σε λάπτοπ τις φάσεις που διαμαρτύρεται! (vid)
Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα δεν καθορίστηκε ούτε από την τακτική των προπονητών ούτε από τον αγώνα των ομάδων στο γήπεδο. Αυτός ο αγώνας κατέληξε στην αντίπαλό μας Εφές από αυτούς τους 3 διαιτητές που ορίστηκαν από την Τουρκική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ξεκίνημα της ανακοίνωσης.


Κλείσιμο
Και εξηγείται πως «Ενώ η Εφές σούταρε 32 βολές στο παιχνίδι, η ομάδα μας πήρε μόνο 12. Επιπλέον, πολύ κρίσιμα φάουλ δόθηκαν κατά μας ή δεν δόθηκαν υπέρ μας σε κομβικές στιγμές του παιχνιδιού και καθόρισαν τον νικητή του αγώνα.

Περιμένουμε επειγόντως την εξήγηση σχετικά με τη στάση των διαιτητών σε αυτό το ματς, την πηγή του κινήτρου τους και το αίσχος από την Τουρκική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Είναι καιρός να σταματήσουμε την ανοιχτή και κατάφωρη αδικία της Φενέρμπαχτσε, η οποία είναι ένας από τους συλλόγους που διατηρούν ζωντανή την αξία του εμπορικού σήματος, τον ανταγωνισμό και την αξιολόγηση.

Εάν δεν διαχειριστείτε σωστά τους αγώνες που θα διεξαχθούν και τις προσπάθειες που καταβάλλονται, καθορίζοντας τα αποτελέσματα με τους διαιτητές σας, Η στάση και η απάντησή μας, ως Αθλητικός Όμιλος Φενερμπαχτσέ, θα είναι ιδιαιτέρως σκληρή».

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/


Ειδήσεις σήμερα:

Χριστίνα Σούζη: Το πρώτο μήνυμα της από το νοσοκομείο μετά το τροχαίο ατύχημα στην Κηφισίας

«Όσο θα σωπαίνουμε, αυτά θα συμβαίνουν» λέει ο 22χρονος καρατέκα που έσωσε την 17χρονη στη Φρεαττύδα

Χόρχε Μέσι, ο πατέρας του Λιονέλ που καθορίζει εδώ και τρεις δεκαετίες την καριέρα του γιου του

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης