Νάπολι: Οι οργανωμένοι είχαν κλέψει το Fiat Panda του Σπαλέτι - Τώρα που φεύγει πρωταθλητής, του επέστρεψαν το... τιμόνι!

Νάπολι: Οι οργανωμένοι είχαν κλέψει το Fiat Panda του Σπαλέτι - Τώρα που φεύγει πρωταθλητής, του επέστρεψαν το... τιμόνι!

«Θα σου το δώσουμε πίσω αν φύγεις» έλεγαν το 2021 και κράτησαν εν μέρει, την υπόσχεσή τους

spalletti
O κύκλος του Λουτσιάνο Σπαλέτι στη Νάπολι, έκλεισε «ονειρεμένα», καθώς στο τελευταίο του ματς σήκωσε το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία του κλαμπ, 33 χρόνια μετά από το δεύτερο πρωτάθλημα που είχε χαρίσει στους Παρτενοπέι ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο Ιταλός τεχνικός φεύγει από το κλαμπ ως ένας από τους σπουδαιότερους που έχει περάσει από τον πάγκο των Ναπολιτάνων, όμως η σχέση του με τους οπαδούς δεν ήταν πάντα καλή.

Στις 16 Οκτωβρίου του 2021 μερίδα οργανωμένων είχαν κλέψει το Fiat Panda του Σπαλέτι και λίγες μέρες αργότερα εμφανίστηκε στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» πανό που έγραφε: «Θα σου το δώσουμε πίσω, αν φύγεις». Έστω και... εν μέρει οι ultras της Νάπολι κράτησαν τον λόγο τους.

Μερικοί οργανωμένοι οπαδοί επισκέφτηκαν τον Σπαλέτι και έκαναν δώρο ένα μεγάλο γαλάζιο κουτί. Τι έκρυβε μέσα; Το τιμόνι του Fiat Panda! Ο Σπαλέτι αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ και αγκάλιασε τους οπαδούς που είχαν καλύψει τα πρόσωπα τους με full face.

Siparietto goliardico Spalletti-ultras a Castel Volturno: in regalo il volante della Panda!





Ειδήσεις σήμερα:

Πρίγκιπας Χάρι: Φοβόμουν ότι θα με έδιωχναν από το Μπάκιγχαμ μετά τις φήμες ότι πατέρας μου ήταν ο εραστής της μητέρας μου

ΕΟΔΥ για τη «νόσο Χ»: Οι ανακοινώσεις του ΠΟΥ να ερμηνεύονται κατάλληλα για την αντιμετώπιση νέων απειλών

Μήνυμα Μητσσοτάκη: Στις 25 Ιουνίου να κάνουμε το άλμα για την αυτοδύναμη Ελλάδα - Δείτε βίντεο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης