Ρόμα: Οι οπαδοί της μιμήθηκαν τον Μουρίνιο ανεβάζοντας πανό με τη φράση του Πορτογάλου στον διαιτητή Τέιλορ

Ρόμα: Οι οπαδοί της μιμήθηκαν τον Μουρίνιο ανεβάζοντας πανό με τη φράση του Πορτογάλου στον διαιτητή Τέιλορ

Το «μίσος» των οπαδών της Εόμα προς τον διαιτητή του τελικού του Europa League δεν λέει να σβήσει με τους φίλους των «τζιαλορόσι» να ανεβάζουν πανό με τη φράση που είπε στον Βρετανό ρέφερι ο Ζοσέ Μουρίνιο στο parking μετά το τέλος του ματς

s2-podosfairo
Οι οπαδοί της Ρόμα... μιμήθηκαν τον Ζοσέ Μουρίνιο, αποκαλύπτοντας ένα προσβλητικό πανό με στόχο τον Άγγλο διαιτητή Άντονι Τέιλορ, τον οποίο χαρακτήριζαν «γ@#$%ν ντροπή». Ο Πορτογάλος τεχνικός θυμίζουμε περίμενε τον Βρετανό ρέφερι μέσα στο πάρκινγκ της Puskas Arena της Βουδαπέστης την Τετάρτη, μετά την ήττα στον τελικό του Europa League από τη Σεβίλλη και ξέπασε εναντίον του λέγοντάς του επανειλημμένα ότι η διαιτησία του ήταν ντροπιαστική.

Οι οπαδοί της Ρόμα μιμήθηκαν τα λόγια του τεχνικού της ομάδας στο πανό που σήκωσαν στο «Ολίμπικο» το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα της Serie A εναντίον της Σπέτσια. Ενώ μην ξεχνάμε ότι δεκάδες φίλοι των «τζιαλορόσι» είχαν επιτεθεί στον Τέιλορ και την οικογένειά του στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης την Πέμπτη.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης