Roland Garros, Μεντβέντεφ-Βιλντ 2-3: Η κατάρα του Παρισιού

Roland Garros, Μεντβέντεφ-Βιλντ 2-3: Η κατάρα του Παρισιού

Για μία ακόμη φορά ο Ντανίλ Μεντβέντεφ αποχαιρέτισε πρόωρα το Roalnd Garros αφού έπεσε θύμα τεράστιας έκπληξης χάνοντας από τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Βιλντ νο172 της παγκόσμιας κατάταξης

Medvedev
Από το 2017, όταν ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μετρούσε τέσσερις σερί αποκλεισμούς στον πρώτο γύρο του Roland Garros.

Η κατάρα έσπασε το 2021, όταν έφτασε μέχρι τα ημιτελικά (όπου έχασε από τον Τσιτσιπά), αλλά αυτή ήταν η εξαίρεση που επιβεβαίωνε τον κανόνα με τον Ρώσος να πέφτει και φέτος θύμα τεράστιας έκπληξης καθώς και πάλι αποκλείστηκε στον 1ο γύρο του γαλλικού open χάνοντας από τον άγνωστο Βραζιλιάνο Τιάγκο Γουάιλντ ο οποίος είναι στο Νο 172 της παγκόσμιας κατάταξης!



Κι αν ο δυνατός αέρας που επικρατούσε σήμερα στη γαλλική πρωτεύουσα ήταν όντως ένας παράγοντας που δυσκόλεψε το παιχνίδι του, το ίδιο ισχύει και για τον 24χρονο αντίπαλο του ο οποίος πέτυχε την πιο σημαντική νίκη της καριέρας του μετά από μία μάχη που διήρκησε 4 ώρες και 15 λεπτά...

«Έβλεπα τον Ντανιίλ να παίζει από τότε που ήμουν μικρός και το να τον κερδίσεις σε ένα τέτοιο γήπεδο είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», είπε περιχαρής ο Βραζιλιάνος μετά το τέλος του αγώνα

Ο Μεντβέντεφ «έσπασε» το σερβίς του αντιπάλου του νωρίς στο πρώτο σετ, αλλά απογοητεύτηκε στο τέταρτο γκέιμ, καθώς ο Βραζιλιάνος ανάγκασε ένα τάι μπρέικ, στο οποίο είχε το πάνω χέρι. Καθαρίζοντας σκόνη από τα μάτια του, σέρβιρε για το σετ στο 6-5 και ο Μεντβέντεφ πέτυχε προς στιγμήν όμως την επιστροφή.

Ο Βραζιλιάνος διατήρησε την πίεση στον Ρώσο στο δεύτερο σετ, καθώς το κόκκινο χώμα συνέχιζε να στροβιλίζεται γύρω από το γήπεδο. Ο Μεντβέντεφ έσωσε δύο σετ πόιντ στο δεύτερο τάι μπρέικ και στο πρώτο σετ πόιντ του Ρώσου, ο Βιλντ, με ένα ανοιχτό γήπεδο, έστειλε τη μπάλα άουτ.



Κλείσιμο
Ο Βιλντ έχασε το τρίτο σετ και ζήτησε ιατρική βοήθεια για αιμορραγία από τη μύτη και πρόβλημα στα δάχτυλά του. Αλλά μάζεψε τα...κομμάτια του στο τέταρτο σετ, ισοφαρίζοντας σε 2-2, με 6-3 γκέιμ.

Ο Βραζιλιάνος διατήρησε τη δυναμική του, ανοίγοντας ένα προβάδισμα 2-0 και, παρόλο που ο Μεντβέντεφ επανήλθε στο 3-3, ο Βιλντ έσπασε ξανά για το 4-3. Διατήρησε το πλεονέκτημά του και έφτασε στη μεγάλη νίκη, με 6-4 κα 3-2 σετ.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Πώς βάφτηκε γαλάζια η Κρήτη - Η περιοδεία Μητσοτάκη και οι στόχοι για τη νέα κάλπη

Πύργος: «Πήγα να της φτιάξω γάλα και μέχρι να γυρίσω είχε εξαφανιστεί» λέει η μητέρα του δίχρονου που βρέθηκε νεκρό

Θεσσαλονίκη: Θετικά μηνύματα για την υγεία της εθελόντριας ερπετολόγου - Πώς σώθηκε

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης