Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το 3×3 Master Series στα Χανιά

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το 3×3 Master Series στα Χανιά

Από τα Χανιά δόθηκε το σήμα εκκίνησης για το 3×3 Master Series της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) - Ο ΟΠΑΠ Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης

opap_1
Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ, ξεκίνησε από την Κρήτη, το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου, με το πρώτο τουρνουά της σειράς, στο οποίο συμμετείχαν 29 ομάδες και συνολικά 108 αθλητές.

opap_2


Πλήθος θεατών παρακολούθησε τους 48 αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του τουρνουά και χειροκρότησαν τις ομάδες ανδρών και γυναικών, που συμμετείχαν και αναδείχθηκαν νικήτριες σε όλες τις κατηγορίες. Οι ομάδες που αναδείχθηκαν πρώτες στις κατηγορίες Men +18, Men U18, Women +18 και Women U18 πήραν το εισιτήριο για τους μεγάλους τελικούς 3×3 Master Series Finals, που θα διεξαχθούν στις 18 – 20 Αυγούστου, στην Αθήνα.

opap_3
opap_4
opap_5
opap_6
opap_7
opap_8
opap_9
opap_10
opap_11


Στη Θεσσαλονίκη το επόμενο ραντεβού

Κλείσιμο
Τη συμμετοχή τους στον Μεγάλο Τελικό 3×3 Master Series Finals θα εξασφαλίσουν, επίσης, οι νικήτριες ομάδες των υπόλοιπων τεσσάρων τουρνουά 3x3, που θα πραγματοποιηθούν σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Αθήνα και Βόλο, στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το τουρνουά της Θεσσαλονίκης, που είναι το επόμενο στη σειρά, θα φιλοξενηθεί στην Πλατεία Αριστοτέλους, το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου.

opap_12
opap_13


Το 3×3 Master Series έχει ενταχθεί στην κατηγορία FIBA Quest, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στο FIBA 3×3 World Tour, στην Κωστάντζα της Ρουμανίας (9-10/9) για τη νικήτρια ομάδα της σειράς στην κατηγορία Men+18.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης