Στο UEFA Finals Predictor οι σωστές επιλογές χαρίζουν μετρητά!

Στο UEFA Finals Predictor οι σωστές επιλογές χαρίζουν μετρητά!

Οι τρεις μεγάλοι τελικοί των κορυφαίων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων πλησιάζουν και στην bwin το ζεις σε… άλλο επίπεδο με το UEFA Finals Predictor κι έπαθλο €100.000 μετρητά, με τη συμμετοχή να είναι δωρεάν!

bw1

Sponsored Content

Champions League, Europa League, Europa Conference League. Οι τρεις κορυφαίες διοργανώσεις του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρου φτάνουν στο φινάλε της σεζόν, καθώς μετράμε αντίστροφα για τους τελικούς. Στην bwin όμως κάνεις… σέντρα νωρίτερα με 10 ερωτήσεις στον μοναδικό διαγωνισμό UEFA Finals Predictor, που μοιράζει €100.000 μετρητά*!

bwin - Το UEFA Finals Predictor μοιράζει €100.000 μετρητά*!

Πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στον τελικό του Champions League (κανονική διάρκεια);
Πόσες και πόσες δεν έχουμε ακούσει την ατάκα «να μπει ένα γκολ να… ανοίξει το παιχνίδι»; Πολλές είναι η απάντηση! Αυτή είναι μία από τις ερωτήσεις που θα κληθείς ν’ απαντήσεις και να επιλέξεις τη σωστή απάντηση στο UEFA Finals Predictor. Αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν των τελικών του Champions League, το πρώτο γκολ σε τέσσερις περιπτώσεις σημειώθηκε στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου ημίχρονου. Συγκεκριμένα τέσσερις φορές η πρώτη ομάδα που σκόραρε το έπραξε στο διάστημα ανάμεσα στο 46ο και το 60ο λεπτό! Μόλις μία φορά κάποια εκ των δύο φιναλίστ σημείωσε γκολ σε άλλο χρονικό σημείο κι αυτό ήταν το 2ο λεπτό!

bwin - UEFA Finals Predictor: Διαγωνισμός μετρητών*!

Πόσα συνολικά γκολ θα σημειωθούν στους τελικούς του UEFA Europa League, του UEFA Europa Conference League και του Champions League (κανονική διάρκεια);
Άλλη αγαπημένη κουβέντα, που βοηθά στο… ζέσταμα ενόψει των τελικών! Αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι τα πολλά γκολ «λείπουν» από αυτές τις βραδιές. Ωστόσο η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Και πάλι ανοίγοντας το… χρονοντούλαπο θα βρούμε ενδιαφέροντα στοιχεία. Αρχή με το Champions League κα τους πέντε πιο πρόσφατους τελικούς. Στους τρεις τελευταίους επετεύχθη ακριβώς από ένα γκολ! Ρεάλ Μαδρίτης το 2022, Τσέλσι το 2021 και Μπάγερν Μονάχου το 2020 χρειάστηκαν ένα μόλις τέρμα για να κάνουν δική τους την κούπα με τα… μεγάλα αυτιά! Το 2019 η Λίβερπουλ έκανε την… υπέρβαση με το 2-0 επί της Τότεναμ, ενώ ένα χρόνο πριν η Ρεάλ με το τελικό 3-1 κατακτούσε για μία ακόμη φορά την Ευρώπη με πιο «χορταστικό» σκορ. Αναφορικά με το Europa League όμως βλέπουμε μία διαφοροποίηση. Αν εξαιρέσουμε τους δύο τελευταίους τελικούς που ολοκληρώθηκαν με δύο γκολ συνολικά στην κανονική τους διάρκεια, στους αμέσως τρεις προηγούμενους βλέπουμε συνολικά από 5 γκολ το 2020 και το 2019 και 3 το 2018! Μικρό το δείγμα για το Europa Conference League, που έκανε πέρσι πρεμιέρα και κρίθηκε στο γκολ του Τζανιόλο.

Είσαι στην bwin, γιατί το UEFA Finals Predictor παίζει… μπάλα με €100.000 μετρητά*!

Πόσοι από τους τελικούς του UEFA Europa League, του UEFA Europa Conference League και του Champions League θα πάνε στην παράταση;
Σε πόσους από εσάς αρέσει το… δράμα του τελικού; Πόσοι είστε εκείνοι που αναζητούν λίγα ακόμα λεπτά ποδοσφαιρικής «εποποιΐας»; Τότε το Europa League, είναι αυτό που θέλετε! Οι δύο τελευταίοι τελικοί της διοργάνωσης οδηγήθηκαν στην παράταση και κρίθηκαν αμφότεροι στη διαδικασία των πέναλτι! Σασπένς δεν ζητήσατε; Το πρώτο δείγμα γραφής όμως για συγκλονιστικά φινάλε στο Europa League, είχε «γραφτεί» με το πρώτο λανσάρισμα της διοργάνωσης και τον τελικό του 2010, που η τροπαιούχος αναδείχθηκε στην παράταση. Το αντίθετο συμβαίνει στο Champions League. Τελευταία φορά που τα 90 λεπτά δεν στάθηκαν αρκετά για την ανάδειξη της Πρωταθλήτριας Ευρώπης ήταν το 2016 με τη Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης να «λύνουν» τις διαφορές στους στη διαδικασία των πέναλτι.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης