Champions League: Οι έντεκα ομάδες που έχουν προκριθεί στους ομίλους της σεζόν 2023-24

Champions League: Οι έντεκα ομάδες που έχουν προκριθεί στους ομίλους της σεζόν 2023-24

Δεν έχουν ακόμη περάσει ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, η Γιουβέντους, η Ίντερ - Στους ομίλους ήδη ο Ερυθρός Αστέρας

27180877
Μπορεί σήμερα και αύριο να μάθουμε τις δύο ομάδες που θα παίξουν στον φετινό τελικό της 10ης Ιουνίου στο Champions League αλλά ήδη ξέρουμε έντεκα κλαμπ που έχουν πάρει θέση στους ομίλους της σεζόν 2023-24. 

Από την Αγγλία έχουν προκριθεί ήδη η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ και θα περάσουν άλλες δύο ομάδες που θα είναι κάποιες από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ, Λίβερπουλ. Στην Ιταλία έχει περάσει μόνο η πρωταθλήτρια Νάπολι ενώ τα άλλα τρία εισιτήρια διεκδικεί η Γιουβέντους, η Λάτσιο, η Ίντερ και η Μίλαν.



Από την Γερμανία έχουν προκριθεί η Μπάγερν Μονάχου και η Ντόρτμουντ και φαβορί για τις άλλες δύο θέσεις είναι η Λειψία και η Ουνιόν. Στην Ισπανία η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα έχει ήδη προκριθεί όπως και η δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης και φαβορί για την 3η και 4η θέση είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ρεάλ Σοσιεδάδ. 

Η Μπενφίκα έχει περάσει ήδη από την Πορτογαλία και λογικά θα την ακολουθήσει η Πόρτο, η Φέγενορντ κέρδισε το πρωτάθλημα στην Ολλανδία και είναι ήδη στους ομίλους ενώ από την Σκοτία πέρασε η Σέλτικ. 

Από την Σερβία το μοναδικό εισιτήριο πήρε ο Ερυθρός Αστέρας που κέρδισε τον τίτλο. Έτσι οι 11 που έχουν περάσει ήδη είναι οι: Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ, Νάπολι, Φέγενορντ, Σέλτικ, Μπενφίκα, Ερυθρός Αστέρας. 

Από την Γαλλία απευθείας θα παίξουν οι δύο πρώτες ομάδες με την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι το φαβορί για την κορυφή ενώ ακολουθούν οι Λανς και Μαρσέιγ. Η Ρωσία έχει αποκλειστεί και δεν θα έχει ομάδα ενώ μια θέση στο νέο Champions League θα πάρει η φετινή πρωταθλήτρια του Champions League και του Europa League. 

Θυμίζουμε ότι η φάση των ομίλων έχει 32 ομάδες. Οι 16 προέρχονται απευθείας (4 πρώτες) από Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία ενώ από 2 ομάδες στέλνει απευθείας η Γαλλία και η Πορτογαλία. 

Κλείσιμο
Η Ελλάδα θυμίζουμε έχει χάσει την ευκαιρία της απευθείας πρόκρισης και φέτος η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός θα παλέψουν μέσα από τα προκριματικά για μια θέση στους ομίλους. 



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να καταπιώ τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη γυναίκα μου – Με τον Ανδρουλάκη έχουμε μεγάλες διαφορές»

Οδηγός για τις εκλογές: Πού ψηφίζω, μέχρι πόσους σταυρούς βάζω – Τι ισχύει για ετεροδημότες, εκλογικές άδειες

28χρονος απατεώνας πήρε €83.000 από 35χρονη σε 17 ημέρες - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης