Τα Playoffs της Euroleague παίζουν εδώ

Τα Playoffs της Euroleague παίζουν εδώ

Tα Playoffs της Euroleague ξεκίνησαν και ο Ολυμπιακός μετράει ήδη την πρώτη του νίκη απέναντι στη Fenerbahce, με 8 ομάδες συνολικά να ρίχνονται στη «μάχη» για μία θέση στο Final Four. Απολαύστε την μπασκετική πανδαισία μέσα από τη Nova.

PlayOffs_KV_Euroleague

Sponsored Content 

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε και κέρδισε τη Φενέρ στον πρώτο αγώνα της σειράς των Playoffs της Euroleague. Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague, παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. Βέβαια οι ερυθρόλευκοι του Γιώργου Μπαρτζώκα στάθηκαν άτυχοι καθώς από τις καραμπόλες των αποτελεσμάτων της τελευταίας αγωνιστικής τους προέκυψε ως αντίπαλος η Φενερμπαχτσέ των Ιτούδη, Καλάθη, Ντόρσεϊ (ενώ η άλλη υποψήφια ήταν η σαφώς πιο αδύναμη Ζαλγκίρις), ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για να φτάσει στις 3 νίκες που θα τον στείλουν στο Final 4 του Κάουνας.

H Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους να απολαύσουν αποκλειστικά στο Novasports τα Playoffs της EuroLeague καθώς και την προσπάθεια του Ολυμπιακού να προκριθεί στο Final Four μέσα από τα προγράμματα ΕΟΝ+ με τους 3 πρώτους μήνες δωρεάν! Τα φετινά Playoffs αναμένονται να είναι ιδιαίτερα συναρπαστικά, με την προσπάθεια του Ολυμπιακού αλλά και με τα άλλα ζευγάρια να υπόσχονται μοναδικές στιγμές με τρίποντα, καρφώματα, τάπες και μεγάλα καλάθια, αποκλειστικά στο παρκέ του Novasports.

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές της Nova σε όλη την Ελλάδα έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες


Και όλα αυτά οι λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας μπορούν να τα απολαύσουν στα προγράμματα ΕΟΝ+ με τους 3 πρώτους μήνες δωρεάν!
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

2οι αγώνες

Πέμπτη 27/4
21.15 Μονακό  - Μακάμπι Τελ Αβίβ Novasports4
21.45 Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτίζαν Novasports Prime

Παρασκευή 28/4
21.00 Μπαρτσελόνα - Ζάλγκιρις Novasports4
21.30 Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ Novasports Prime

3οι αγώνες

Τρίτη 2/5
21.05 Μακάμπι - Μονακό Novasports4 
21.30 Παρτιζάν - Ρεάλ Μαδρίτης Novasports Prime

Τετάρτη 3/5
20.00 Ζάλγκιρις - Μπαρτσελόνα Novasports5
20.45 Φενερμπαχτσέ  - Ολυμπιακός Novasports4

4οι αγώνες (εάν χρειαστούν)

Πέμπτη 4/5
21.05 Μακάμπι - Μονακό Novasports4
21.30 Παρτιζάν - Ρεάλ Μαδρίτης Novasports Prime

Παρασκευή 5/5 20.00
Zάλγκιρις  - Μπαρτσελόνα Novasports4
20.45 Φενερμπαχτσέ - Ολυμπιακός Novasports Prime

5οι αγώνες (εάν χρειαστούν)

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν το διήμερο 9-10 Μαΐου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης