Stoiximan Super League: Πάσχα στην κορυφή για ΑΕΚ και ΠΑΟ - Στο -6 ο Ολυμπιακός

Stoiximan Super League: Πάσχα στην κορυφή για ΑΕΚ και ΠΑΟ - Στο -6 ο Ολυμπιακός

Η ΑΕΚ κέρδισε 3-1 τον Άρη, ο Παναθηναϊκός με 2-0 τον Ολυμπιακό και έχουν από 69 βαθμούς - Νίκη με 4-2 για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο που έμεινε στο -9 από την κορυφή

pao-aek-m2
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο απόλυτος κυριάρχος του... αιωνίου ντέρμπι της Λεωφόρου καθώς επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού και παραμένει πρωτοπόρος στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας την... συντροφιά της ΑΕΚ.

Οι «πράσινοι» έκαναν ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, παίζοντας με πάθος, δείχνοντας πόσο θέλουν το ματς και πέτυχαν δύο γκολ, αφού είπαν... ευχαριστώ και στα «ερυθρόλευκα δώρα» (λάθος πάσα του Παπασταθόπουλου στον Σπόραρ και αυτογκόλ Ελ Αραμπί).

pao


Ο Ολυμπιακός κυρίως στην επανάληψη προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς, είχε τις στιγμές του όμως οι ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ και μοιραία έφυγε με άδεια χέρια από τη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να μην είχαν τον καταιγιστικό ρυθμό του πρώτου μέρους, όμως κράτησαν μπάλα και γενικά κράτησαν τους κινδύνους μακριά από την εστία του Μπρινιόλι. Πλέον το τριφύλλι μετά την διακοπή του πρωταθλήματος έχει ένα ακόμη δύσκολο ματς στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός που βρίσκεται πλέον στο -6 από την κορυφή υποδέχεται την ΑΕΚ.

Κλείσιμο
aek


Το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη διεκδικεί θέση στο... βιβλίο Γκίνες όσο αφορά την χρονική του διάρκεια. Αυτό γιατί «άρχισε» από το μεσημέρι της Κυριακής με το απίθανο σκηνικό γύρω από την αλλαγή διαιτητή (ο Διαμαντόπουλος στην θέση του Ρατσκόφσκι) και των όσων ακολούθησαν. Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα η Ενωση πήρε μια τεράστια νίκη με το 3-1 επί του Άρη, αν σκεφτεί κανείς πως το σκορ ήταν στο 1-1 έως το 82'.

Τότε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Στίβεν Τσούμπερ (μπήκε αλλαγή στο 61') με ένα μαγικό γκολ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ΑΕΚ και ο ίδιος στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων έβαλε και το... κερασάκι του 3-1. Ετσι ο Δικέφαλος δεν γκέλαρε από τον μαχητικό Άρη (που είχε τις δικές του ευκαιρίες να πάρει το ματς) και πήρε το πολύτιμο τρίποντο που τον διατηρεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και εκτός των άλλων πάει με ψυχολογία για τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

PAOK


Μετά την ήττα της περασμένης Τετάρτης στο Καραϊσκάκη που εν πολλοίς τον έβγαλε... εκτός πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ έψαχνε αντίδραση κόντρα στον Βόλο και την βρήκε. Στην ουσία βρήκε μια εύκολη νίκη αφού με δύο γκολ στο πρώτο στο πρώτο τέταρτο του αγώνα (Ίνγκασον, Νάρεϊ) και τέσσερα συνολικά στο πρώτο ημίχρονο ήρθε το διά περιπάτου τρίποντο με το ευρύ 4-2, με τους Θεσσαλούς στην επανάληψη να πετυχαίνουν δυο γκολ αλλά ήδη όλα είχαν κριθεί.

Τα αποτελέσματα

ΑΕΚ – Αρης 3-1

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crse9eu8urex)

ΠΑΟΚ – Βόλος 4-2

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-0

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crsi2dget4qh)



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS (4η αγωνιστική)
1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 69
2. A.E.K. 69
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 63
4. Π.Α.Ο.Κ. 60
5. ΑΡΗΣ 41
6. ΒΟΛΟΣ 40

H επόμενη αγωνιστική (5η)

Κυριακή 23 Απριλίου
Βόλος – Αρης
Ολυμπιακός – ΑΕΚ
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Πηγή: www.gazzetta.gr 




Ειδήσεις σήμερα:

Ζάκυνθος: Θα είναι ολέθριο ένα ατύχημα στο Ναυάγιο, λέει ο Λέκκας και ξεκαθαρίζει γιατί μπήκε «λουκέτο»

Βορίδης: Στις Δημοκρατίες νομοθετεί η Βουλή και όχι ο κάθε δικαστής

Αστυφύλακας διακινούσε ναρκωτικά με περιπολικό!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης