Πογιέτ: «Αφιερώνουμε τη νίκη στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών, οι παίκτες μου είναι επαγγελματίες»

Πογιέτ: «Αφιερώνουμε τη νίκη στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών, οι παίκτες μου είναι επαγγελματίες»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αναφέρθηκε στη νίκη επί του Γιβραλτάρ και την αφιέρωσε στις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη

poyet_arthro
Το Γιβραλτάρ δεν αποτέλεσε δύσκολο εμπόδιο για την Ελλάδα, η οποία μπήκε με το δεξί στα προκριματικά του EURO 2024, επικρατώντας με 3-0.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έδειξε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, μίλησε για τον Σιώπη ενώ αφιέρωσε τη νίκη στις οικογένειες των θυμάτων από την τραγωδία στα Τέμπη.

«Υπήρχε ένταση, είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, δεν σταματήσαμε και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Είδαμε τον Κωνσταντέλια, τον Φορτούνη και γενικά ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από όλα τα παιδιά.

Ξέραμε πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι, έπρεπε να δώσουμε εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση στους παίκτες, γενικά είναι πολύ καλά τα στοιχεία που είδαμε απόψε».

Για τις πολλές ευκαιρίες της Εθνικής: «Χρειάζεται δουλειά, πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στην ικανότητά τους οι παίκτες, κρατάμε και τα τρία γκολ που είναι σημαντικά για εμάς, αλλά θα μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα».

Για τον Σιώπη: «Είναι το πρώτο του γκολ με την Εθνική, είναι το κερασάκι στην τούρτα, κυρίως γιατί είχε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Θέλουμε όλοι να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και τις οικογένειές τους».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αρχικά το πιο σημαντικό που θέλω να πω είναι πως αφιερώνουμε την αποψινή νίκη στις οικογένειες των θυμάτων που είχαμε στα Τέμπη. Έπειτα, το παιχνίδι πήγε όπως το είχαμε προβλέψει και σχεδιάσει και μέχρι το 65ο λεπτό είχαμε την ένταση που θέλαμε κάτι που δύσκολα μπορούμε να κρατήσουμε μετά τις αλλαγές που κάναμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας, τα παιδιά είναι επαγγελματίας, δεν δεχθήκαμε γκολ και κρατάμε τους τρεις βαθμούς».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης