Αγκουέρο για Μέσι: «Πρέπει να κλείσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα» - Τι απαντά ο Λαπόρτα

Αγκουέρο για Μέσι: «Πρέπει να κλείσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα» - Τι απαντά ο Λαπόρτα

Ο πρόεδρος της Μπαρσελόνα αποθέωσε τον Μέσι και σημείωσε πως πρέπει να βελτιώσει τις σχέσεις μαζί του 

4403723
Μπορεί η Μπαρτσελόνα να ζει στη σκιά του «σκανάδου Νεγκρέιρα» και να κινδυνεύει ακόμη και με αποκλεισμό από την Ευρώπη αλλά πάντα στο μυαλό όλων στην ομάδα της Βαρκελώνης είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Μετά την φιέστα στην Αργεντινή πριν από τον αγώνα με τον Παναμά ο συμπατριώτης του Λιονέλ Μέσι και παλαίμαχος άσος ο Κουν Αγκουέρο, άναψε φωτιές με νέες δηλώσεις του σχετικά με την επιστροφή του Λίο στην Βαρκελώνη.



«Ο Λαπόρτα πρέπει να κάνει την προσπάθεια για να τον αποκτήσει. Ο Λίο πρέπει να κλείσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα» σημείωσε ο Αγκουέρο. Ο Λιονέλ Μέσι ενώ έδειχνε στην διάρκεια του Μουντιάλ πως θα ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν πλέον η υπόθεση έχει ... παγώσει και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.
Κλείσιμο

Για την επιστροφή του Μέσι μίλησε στο Youtube και στο "The Business and money behind sports" ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοάν Λαπόρτα. «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ήταν ο σημαντικότερος παίκτης στην ιστορία της Μπαρτσελόνα.

Το σημάδι που άφησε η αποχώρηση του Μέσι όταν έγινα πρόεδρος της Μπαρτσελόνα δεν ήταν καθόλου καλό. Έπρεπε να πάρω μία απόφαση, για την οποία δεν είμαι χαρούμενος.

Οφείλω να είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λέω. Είναι ποδοσφαιριστής στην Παρί και πρέπει να έχω σεβασμό. Οφείλω να βρω έναν τρόπο για να βελτιώσω τη σχέση του Μέσι με την Μπάρτσα. Θα δούμε, αλλά ξέρει ότι οι πόρτες της Μπαρτσελόνα είναι ανοιχτές» είπε μεταξύ άλλων.


Ειδήσεις σήμερα:

«Κάποιοι δεν μας γουστάρουν επειδή κάνουμε τη δουλειά μας» - Τι λέει ο αρχαιολόγος που ξυλοκοπήθηκε στη Μύκονο

«Είμαι στο εξωτερικό μαζί με το παιδί μου» - Επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ. η 26χρονη από τη Χαλκιδική


Γέμισε νιάτα το κέντρο της Αθήνας για την μαθητική παρέλαση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης