Αργεντινή: Από τις χειρονομίες στον τελικό του Μουντιάλ, στις αγκαλιές με μικρά παιδιά ο γκολκίπερ της Εθνικής (βίντεο)

Αργεντινή: Από τις χειρονομίες στον τελικό του Μουντιάλ, στις αγκαλιές με μικρά παιδιά ο γκολκίπερ της Εθνικής (βίντεο)

Ο Ντιμπού Μαρτίνεζ χάρισε μια μοναδική στιγμή σ' έναν πιτσιρικά και την οικογένεια του, που περίμεναν από τα... ξημερώματα έξω από το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Αργεντινής

Martinez
Τρεις μήνες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου στο Κατάρ, η Εθνική Αργεντινής μαζεύτηκε ξανά για μια σειρά φιλικών αγώνων με το πρώτο ματς να διεξάγεται τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Μπουένος Άιρες με αντίπαλο τον Παναμά.

Η παρουσία του Λιονέλ Μέσι και των υπολοίπων αστεριών στην πατρίδα, έχει προκαλέσει πραγματικό αμοκ στις τάξεις των οπαδών της Αργεντινής και είναι χαρακτηριστικό ότι η Ομοσπονδία με την Αστυνομία έχουν καταστρώσει ειδικό σχέδιο για το πως θα αφιχθεί η ομάδα (με το πιο πιθανό σενάριο να θέλει τους παίκτες να φεύγουν από το ξενοδοχείο με ΙΧ γιατί το λεωοφορείο μπορεί και να φτάσει με μεγάλη καθυστέρηση).

Ωστόσο σήμερα είχαμε μια καταπληκτική σκηνή με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της αλμπισελέστε Εμιλιάνο «Ντιμπού» Μαρτίνεζ, ο οποίος παρά τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή που κουβαλά πλέον έδειξε ότι πάνω απ' όλα είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος.

Νωρίς το πρωί (λίγο μετά τις 07:30), πριν αναχωρήσει με τους συμπαίκτες του για την τελευταία προπόνηση, ο Μαρτίνεζ είδε στην τηλεόραση του ξενοδοχείου ένα ρεπορτάζ από το προπονητικό κέντρο που φιλοξενεί την εθνική Αργεντινής.

Στη ζωντανή σύνδεση του τηλεοπτικού σταθμού είδε ότι έξω από την είσοδο βρίσκονταν μια μητέρα με τα δύο της παιδιά, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, περιμένοντας για να δουν από κοντά τα ινδάλματα τους.



Η μικρή Αϊμάρα φορούσε μια φανέλα της εθνικής, ενώ ο Αταϊέλ μια στολή τερματοφύλακα καθώς όπως είπε ο ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού έχει ως είδωλο του τον Μαρτίνεζ.

Ο τελευταίος τράβηξε μια φωτογραφία από το κινητό του, αλλά όταν έφτασε στο προπονητικό κέντρο δεν είδε κανέναν. «Όταν δεις αυτήν την οικογένεια σε παρακαλώ ενημέρωσε με...», είπε στους άνδρες της ασφάλειας ελπίζοντας ότι θα επέστρεφαν και έτσι έγινε.

«Γύρισα από τη δουλειά στις 06:00 το πρωί, ξύπνησα τα παιδιά και βρεθήκαμε στο προπονητικό κέντρο από τις 07:00 το πρωί περιμένοντας να δούμε τους παίκτες. Κάποια στιγμή η μικρή κουράστηκε και πήγα να της πάρω κάτι να φάει, αλλά εκείνη την ώρα ήρθαν οι παίκτες», εξήγησε η Σίνθια, μητέρα των δύο παιδιών μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες που κατέγραψαν τις συγκινητικές εικόνες.

Κλείσιμο


Όταν οι τρεις τους εμφανίστηκαν ξανά στην είσοδο, οι σεκιούρτι ενημέρωσαν τον Μαρτίνεζ και τους άφησαν να περάσουν μέσα στο προπονητικό κέντρο, όπου λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκαν μαζί με τον Ντιμπού.

Ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα υπέγραψε τη φανέλα της Αϊμάρα και τη στολή του Αταΐέλ με τον πιτσιρικά να ξεπερνά γρήγορα το σοκ του ότι είχε μπροστά του το απόλυτο είδωλο του και του ζήτησε πέρα από το αυτόγραφο και μια... αγκαλιά.



Κι ο Ντιμπού χωρίς δεύτερη σκέψη τον σήκωσε στον αέρα όπως ο Μέσι τη βαρύτιμη κούπα στη Ντόχα.

«Είσαι ένα είδωλο. Είσαι μια ιδιοφυΐα, μια ιδιοφυΐα! Μπαμπά, είμαστε με τον Ντιμπού! Είσαι ένας εξαιρετικός άνθρωπος», ακούγεται στο βίντεο να φωνάζει με τρεμάμενη φωνή η μητέρα των παιδιών.

El gesto del "Dibu" Martínez con un nene antes del amistoso con Panamá


«Το να βλέπεις χαρούμενο το πρόσωπο ενός παιδιού είναι ανεκτίμητο. Αυτό που ζήσαμε σήμερα δεν θα το ξεχάσουμε σε όλη μας τη ζωή», είπε λίγο αργότερα στις δηλώσεις της με τα δύο της παιδιά να μετατρέπονται στους απόλυτους πρωταγωνιστές της ημέρας καθώς όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα ήθελαν μια ατάκα τους, με τον Αταϊέλ να λέει χωρίς περιστροφές «όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν τον Ντιμπού».


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με την εξαφάνιση 26χρονη μητέρας και του παιδιού της στην Χαλκιδική

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ξέρω βαθιά μέσα μου ότι η Όλγα διαβάζοντάς το, θα μειδίασε και θα ένιωσε την τρυφερότητα»

«Χάιδευε ύποπτα τα κορίτσια» - Καταγγελίες για δεσμό του βιαστή προπονητή με 17χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης