Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό στα πλέι οφ της Volley League

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό στα πλέι οφ της Volley League

Tο πρώτο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού που θα γίνει την Τετάρτη (22/3, 19:45, ΕΡΤ 3) ανοίγει τη σειρά των δύο ομάδων στους ημιτελικούς των πλέι οφ στη Volley League

s3-volley
Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντίπαλοι άλλες 5 φορές την εφετινή σεζόν σε πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ και Σούπερ Καπ με τους «πράσινους» να έχουν ισάριθμες νίκες.

Την τελευταία του προπόνηση πριν τη μεγάλη «μάχη» κόντρα στον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε στο PAOK Sports Arena ο ΠΑΟΚ. Με ψυχολογία και αρκετή θέληση για την νίκη, οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, και πλέον ανυπομονούν για το πρώτο μεγάλο σερβίς.

O προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στο acpaok.gr: «Είμαστε στην αρχή του πιο σημαντικού μέρους της σεζόν. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με την οποία έχουμε μόνο αρνητικά αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός είναι ο περσινός πρωταθλητής, και έχει υψηλούς στόχους και την φετινή περίοδο, παλεύοντας για τον τίτλο.

Παρόλα αυτά, έχουμε και εμείς υψηλούς στόχους και θα κάνουμε τα πάντα για τους πραγματοποιήσουμε. Έχουμε παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό αρκετές φορές τη φετινή σεζόν, οπότε γνωριζόμαστε πολύ καλά, δεν υπάρχουν πλέον τακτικά μυστικά. Αυτό σημαίνει πως όποιος είναι πνευματικά έτοιμος, θα έχει το προβάδισμα στη νίκη. Εμείς, με την βοήθεια των φιλάθλων μας θα έχουμε το απαραίτητο κίνητρο, ώστε να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

O Παναθηναϊκός όπως και στην κανονική περίοδο έχει στόχο να επαναλάβει τη νίκη του στο PAOK Sports Arena ώστε να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας. Σε 77 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες 48-29.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης