Ο Ολυμπιακός με το ρόλο του φαβορί κόντρα στον Μίλωνα στα ημιτελικά της Volley League

Ο Ολυμπιακός με το ρόλο του φαβορί κόντρα στον Μίλωνα στα ημιτελικά της Volley League

O Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Μίλωνα και θέλει να κάνει το πρώτο από τα τρία βήματα πρόκρισης στους τελικούς της Volley League

olympiacos_volley_ball_1
H αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του πρωταθλητή στο εφετινό πρωτάθλημα της Volley League αρχίζει με τους πρώτους ημιτελικούς των πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός στο «Μελίνα Μερκούρη» θα υποδεχτεί τον Μίλωνα την Τετάρτη (22/3, 18:30) στο «Μελίνα Μερκούρη». Η πρόκριση θα κριθεί στις 3 νίκες και εάν χρειαστούν όλοι οι ημιτελικοί του ζευγαριού θα γίνουν 22/3, 25/3, 5/4, 8/4, 12/4.

Ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ και την ανώδυνη ήττα από τον ΠΑΟΚ σε αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα στο φινάλε της κανονικής περιόδου ετοιμάζεται να μπει με όλες του τις δυνάμεις στα πλέι οφ αξιοποιώντας το πλεονέκτημα έδρας που έχει αποκτήσει τόσο στους ημιτελικούς όσο και στους τελικούς εφόσον προκριθεί.

O Iταλός προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ, κόντρα σε έναν αντίπαλο που σεβόμαστε πολύ και που βελτιώθηκε πολύ την τελευταία περίοδο με την είσοδο του Νανόπουλου. Οπότε, θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίξουμε καλό βόλεϊ».


Ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού Ανέστης Δαλακούρας δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Φτάσαμε στο πιο σημαντικό σημείο της σεζόν. Καταφέραμε να πάρουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, αλλά τώρα δε μετράει τίποτα από αυτά, γιατί κρίνονται όλα στα τρία θετικά αποτελέσματα. Ο Μίλωνας έχει δείξει μια σταθερότητα όλη τη χρονιά και έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια, παίρνοντας και καλά αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να ακολουθήσουμε την τακτική μας, για να πάρουμε την πρώτη νίκη σε αυτή τη σειρά».

Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων είναι έτοιμος για να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση. Οπως λένε όλοι στη Νέα Σμύρνη ο στόχος της χρονιάς έχει επιτευχθεί και με το παραπάνω και θα προσπαθήσουν να παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ποτέ στο παρελθόν ο Μίλωνας δεν έχει νικήσει τον Ολυμπιακό σε 10 αγώνες.

Κλείσιμο
Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Ξεκινάμε μια σειρά αγώνων για τα play offs και για το κύπελλο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Δεν αρκούμαστε μόνο στην συμμετοχή μας στην διαδικασία διεκδίκησης τίτλων, αλλά θελουμε να δείξουμε την εξέλιξη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Το πρώτο παιχνίδι αυτής της σειράς έχει χαρακτήρα γνωριμίας του τρόπου παιχνιδιο των δύο ομάδων αυτή την εποχή. Όσο προχωράει η σειρά των αγώνων θα αποκτάει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον και στοχεύουμε στο να κάνουμε την πρώτη μας νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό».

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


«Νέο κεφάλαιο» στις σχέσεις Κίνας – Ρωσίας: Μεσολαβητής ειρήνης με αστερίσκους ο Σι Τζινπίνγκ

«Φουντώνει» η οργή στο Δροσερό Ξάνθης: Απειλούν με αυτοδικία οι συγγενείς του 46χρονου

Ξεκίνησε η δίκη της Γκουίνεθ Πάλτροου για το ατύχημα στο σκι το 2016: «Έδειξε αδιαφορία για τον συνάνθρωπό της»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης