Ομπράντοβιτς: «Δίκαια πρώτος ο Ολυμπιακός, ούτε με τον Παναθηναϊκό θα είναι πιο εύκολα»

Ομπράντοβιτς: «Δίκαια πρώτος ο Ολυμπιακός, ούτε με τον Παναθηναϊκό θα είναι πιο εύκολα»

Λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί η Παρτίζαν τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι (24/3, 21:00), ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποθέωσε τους «ερυθρόλευκους» ενώ στάθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα εξηγώντας ότι δεν θα καθόλου εύκολο έργο της ομάδας του ούτε απέναντι στον Παναθηναϊκό

zeliko
Ο Ολυμπιακός θα έχει την Παρασκευή (24/3, 21:00) μια εξόχως δύσκολη αποστολή στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Λίγα 24ωρα πριν από την αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής στην Euroleague, ο Σέρβος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους» ενώ στάθηκε και στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Ο Ολυμπιακός είναι δίκαια στην πρώτη θέση γιατί παίζει εξαιρετικό μπάσκετ. Παίζει ως ομάδα και δεν εξαρτάται από έναν παίκτη. Η μπάλα γυρίζει φανταστικά στην επίθεση, παίζουν υπομονετικά, ενώ πολλές επιθέσεις τελειώνουν στα τελευταία πέντε δευτερόλεπτα, όπου περιμένουν μια καλοδουλεμένη θέση και ένα ανοιχτό σουτ. Στην άμυνα προσπαθούν να παίξουν με πολλές αλλαγές. Μέχρι και ο Μουστάφα Φαλ αλλάζει, ο οποίος είναι κυρίαρχος στα 218 εκατοστά» ήταν τα λόγια του «Ζοτς» στο κανάλι της Παρτίζαν στο youtube ο οποίος συνέχισε:

«Αυτά είναι τα πιο σημαντικά πράγματα όταν μιλάμε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την άμυνά του. Μέσα από την άμυνα παίρνουν το βασικό πλεονέκτημα. Μπερδεύουν τον αντίπαλο και μετά τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο. Έχουν πολλούς παίκτες ικανούς για να το κάνουν αυτό. Παίζουν σε αυτόν τον ρυθμό, τρέχουν και κερδίζουν εύκολα πόντους» ενώ όσον αφορά το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδα του έως το τέλος της κανονικής περιόδου, είπε: «Παίζουμε με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και η Μονακό. Φυσικά θα αντιμετωπίσουμε και τον Παναθηναϊκό που είναι μεγάλος σύλλογος. Δεν νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολος ούτε ο Παναθηναϊκός».

Αναφορικά με την τιμωρία στον Ματίας Λεσόρ για το περιστατικό με τον Φιλίπ Πετρούσεφ, ανέφερε: «Έτσι αποφασίστηκε. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να πούμε. Η απόφαση πάρθηκε από έναν άνθρωπο που είναι ικανός γι' αυτό. Στο χέρι μας είναι να παίξουμε αυτά τα τρία ματς, χωρίς έναν παίκτη που είναι και πολύ σημαντικός για το παιχνίδι μας Θα είναι μια ευκαιρία για όλους τους άλλους παίκτες να καταλάβουν πόσο δύσκολα θα είναι αυτά τα παιχνίδια και να καταλάβουν πόσο σημαντική θα είναι η συμβολή του καθενός από αυτούς».

Όσο για τον κόσμο της Παρτίζαν που γεμίζει τη Stark Arena στο ένα ματς μετά το άλλο; «Ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας με αυτόν τον τρόπο μέχρι τώρα. Ας κάνουμε ένα άλλο βήμα. Ας μιλήσει ολόκληρη η Ευρώπη για αυτή την ατμόσφαιρα. Και ότι θα μιλάει για το πώς να σέβεται τον αντίπαλο και κάθε άτομο που μπαίνει στο γήπεδο της Παρτίζαν».

BC Partizan TV | Željko Obradović: ,,Imamo svoj put! Nemamo vremena za mišljenja nekih drugih!"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης