Stoiximan Super League 1, Βόλος-Ολυμπιακός 0-3: Με το δεξί στα πλέι οφ

Stoiximan Super League 1, Βόλος-Ολυμπιακός 0-3: Με το δεξί στα πλέι οφ

Με γκολ των Κασάμι, Μπακαμπού και Φορτούνη και με 12.000 φίλους στο πλευρό του ο Ολυμπιακός πέρασε από τον Βόλο και είναι στο -2 από την κορυφή

5839685
Ένας σοβαρός Ολυμπιακός ιδίως στο α' μέρος έχοντας 12.000 οπαδούς του στο πλευρό του πέρασε νικηφόρα με 3-0 από την έδρα του Βόλου. Τρεις διαφορετικοί σκόρερ, Κασάμι, Μπακαμπού και Φορτούνης με τον Έλληνα χαφ να έχει συνδρομή και στις 3 φάσεις των γκολ.

Ο Ολυμπιακός είναι στο -2 από την κορυφή αλλά περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει το βράδυ (21:30) στο ΑΕΚ-ΠΑΟ. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crajekhue14x)


Βόλος - Ολυμπιακός: Πως ξεκίνησαν οι 2 ομάδες
Για τον Βόλο ο Μπράτσος είχε τον Κλέιμαν κάτω από τα δοκάρια και τους Άλχο, Σιέλη, Εσκοβάλ και Σι στην άμυνα ενώ οι Τσοκάνης, Λούνα και Κάτσε ήταν στην τριάδα των χαφ. Ο Ντέλετιτς με τον Πιρές πήγαν στα άκρα της επίθεσης με τον Οζέγκοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-craj3uucds9d)
Κλείσιμο


Ο Μίτσελ από μέρους του δεν είχε εκπλήξεις για τον αγώνα. Η διάταξη του Ολυμπιακού για το ματς: Πασχαλάκης στο τέρμα, άμυνα με Ροντινέι, Σωκράτη, Μπα και Ρέαμπτσιουκ και κέντρο με Κασάμι και Σαμασέκου. Μπροστά τους ο Χάμες, άκρα με Κανός και Φορτούνη και φορ ο Μπακαμπού.

Από δύο φάουλ του Φορτούνη δύο γκολ για τον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός ήταν φανερά καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο και βρήκε 2 γκολ μετά από 2 εκτελέσεις φάουλ του Φορτούνη. Μόλις στο 4' ένα πολύ καλό σουτ Ροντινέι ήταν που έφυγε έξω. Στο 7ο λεπτό ο Φορτούνης έβγαλε φάση που οδήγησε στο 0-1. Εκτέλεσε το φάουλ, υπήρξε ένα λάθος διώξιμο στην άμυνα του Βόλου και από κοντά ο Κασάμι σκόραρε μετά από 2.527 ημέρες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crahsfpdr2ih)


Ο Βόλος επιδίωξε να αντιδράσει και στο 17' ο Πιρές είχε ένα σουτ που έκοψε ο Σαμασέκου. Στο 25' ο Χάμες από πολύ καλή θέση πήγε να 'σπάσει' τη μπάλα αλλά δεν του βγήκε η φάση. Στο 26' ο Σαμασέκου είχε μία κεφαλιά έξω και 10 λεπτά μετά ήρθε και το 0-2.

Φάουλ του Φορτούνη από την άλλη πλευρά που έκανε το φάουλ για το 0-1, κεφαλιά - ασίστ Χάμες και κεφαλιά Μπακαμπού για το 0-2. Ο Χάμες έφτασε έτσι τις 6 ασίστ, όσες και ο Φορτούνης και ο Μπακαμπού τα 14 γκολ. Λίγο πριν το τέλος του α' μέρους και συγκεκριμένα στο 44' ο Ντέλετιτς είχε ένα φάουλ που έδιωξε σε κόρνερ ο Κασάμι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crah5gsg3cq9)


Έπεσε κάπως ο ρυθμός, μετά αποβλήθηκε ο Μπράτσος και ο Φορτούνης... χτύπησε ξανά για το 0-3
Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός γενικά δεν λειτούργησε τόσο καλά όσο στο πρώτο 45λεπτο. Έβγαλε κάποιες φάσεις όπως στο 51' με Κανός και Μπακαμπού ένα σουτ του Κασάμι στο 70' ή ένα σουτ του Μασούρα έξω λίγο πιο μετά αλλά δεν είχε το καλό και πειστικό αγωνιστικό πρόσωπο που υπήρχε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ο Βόλος πίεσε και έψαξε φάσεις με πιο καλές προϋποθέσεις αλλά δεν κατάφερε κάτι. Σε πρώτη φάση στο β' μέρος ο ρυθμός είχε αρχίσει να πέφτει.

Στο 78' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο κόουτς Μπράτσος για διαμαρτυρίες προς τον ρέφερι. Στο 81' μετά από πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη ο Τσοκάνης μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-craj8h5g7rax)


Το γκολ χρεώθηκε στον Φορτούνη και λίγο μετά ο Κασάμι είχε μεγάλη χαμένη φάση με κεφαλιά από κόρνερ του Βαλμπουενά. Στο 88' δεν μέτρησε γκολ του Αραμπί καθώς ο Ροντινέι έβγαλε μπαλιά ενώ η μπάλα είχε βγει εκτός. Τελικώς έμεινε το 0-3 και με έναν Ολυμπιακό που παρότι κάπως μέτριος στην επανάληψη θα μπορούσε να βάλει ακόμα και 4 γκολ.

MVP: Φορτούνης. Για ακόμα έναν αγώνα ήταν μέσα στις φάσεις των γκολ για την ομάδα του την οποία έχει βελτιώσει και σε επίπεδο στατικών φάσεων. Ιδιαίτερα σημαντικός ξανά.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Μπακαμπού έφτασε τα 14 γκολ στο Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League 1. Ο Κασάμι ήταν επίσης αυτός που άνοιξε το σκορ.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Οι μεσοεπιθετικοί του Βόλου όπως ο Ντέλετιτς. Δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά σε τέτοιον αγώνα, που ήταν βέβαια δύσκολο.

Η ΓΚΑΦΑ: Μπορεί να μπει η φάση με την κίνηση του Τσοκάνη να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μετά το φάουλ του Φορτούνη.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν πήγε τόσο καλά με υποδείξεις φάουλ και θέματα καρτών ο Διαμαντόπουλος παρότι δεν είχε απόφαση που να έκρινε το ματς.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Ολυμπιακός ήταν σίγουρα ανώτερος του Βόλου και άξιζε πέρα πέρα την κατάκτηση της νίκης. Πέρασε αρκετά εύκολα από την έδρα αυτή αν και δεν έκανε ένα τόσο καλό β' μέρος.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Τσοκάνης, Λούνα, Ντέλετιτς, Πιρές (86' Καρτάλης), Κάτσε (75' Ταχάτος) και Οζέγκοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Φορτούνης (82' Βαλμπουενά), Χάμες (65' Μασούρας), Κανός (65' Γκάρι Ροντρίγκες), Σωκράτης (84' Ντόι), Ροντινέι, Μπα, Κασάμι, Σαμασέκου, Ρέαμπτσιουκ και Μπακαμπού (82' Αραμπί).

Πηγή: www.gazzetta.gr 



Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε... συγχωροχάρτι και επέστρεψε αναβαπτισμένος ο Πολάκης

Ανεβαίνει η θερμοκρασία από σήμερα - Σκαμπανεβάσματα μέσα στην εβδομάδα

Κλειστό μέχρι το μεσημέρι το κέντρο της Αθήνας για τον Ημιμαραθώνιο - Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης