Superleague 1: Πρώτος ο Παναθηναϊκός στο +2 από ΑΕΚ και +5 από Ολυμπιακό - Δείτε όλα τα γκολ

Superleague 1: Πρώτος ο Παναθηναϊκός στο +2 από ΑΕΚ και +5 από Ολυμπιακό - Δείτε όλα τα γκολ

Ο Ολυμπιακός πέρασε... αέρα από τη Νέα Φιλαδέλφεια και γκρέμισε την ΑΕΚ από την κορυφή, εκεί που ξαναβρέθηκε ο Παναθηναϊκός στη λήξη της κανονικής περιόδου της Super League 1 - Η τελική βαθμολογία

5831399
Με δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών (αυτογκόλ ο Μουκουντί και γκολ ο Μπακαμπού) κι ένα του Κανός λίγο αργότερα οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που... άλωσαν την «Αγια Σοφιά» και με το 3-0 άλλαξαν τα δεδομένα στην συνέχεια της σεζόν, αφού πλέον είναι στο -3 από την Ένωση, που μετά το νίκη του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι έπεσε στη 2η θέση.

Προφανώς και στους κερδισμένους της βραδιάς είναι και ο Παναθηναϊκός που έφυγε νικητής (0-2) από το επεισοδιακό ματς του Περιστερίου με την γκολάρα του Φώτη Ιωαννίδη, αλλά και το πέναλτι του ίδιου και σε συνδυασμό με το επιβλητικό διπλό του Ολυμπιακού, ρίχνει την αυλαία από την πρώτη θέση. Πλέον οι «πράσινοι» θα μπουν στα playoffs με +2 από την ΑΕΚ και +5 από τον Ολυμπιακό.

5831413


Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι αφού έφυγε νικητής κι από το Πανθεσσαλικό αφού με το γκολ του Μπράντον Τόμας από την ασίστ του Νάρεϊ επικράτησε με 1-0 του Βόλου. Από την άλλη ο Βόλος, μετά την νίκη του Άρη μπαίνει πλέον στο έξτρα πρωτάθλημα των playoffs από την 6η θέση.

5831463
Κλείσιμο


Ο Αρης είναι αυτός που τελικά μπαίνει στο έξτρα πρωτάθλημα από την 5η θέση καθώς επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα και παράλληλα εκμεταλλεύτηκε και το... δώρο του συμπολίτη ΠΑΟΚ, που νίκησε τον Βόλο. Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης αν και μόλις στο 7' βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Λιάσου, δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα να φτάσουν στην ανατροπή και να επικρατήσουν με 3-1 χάρη στα γκολ των Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

5831263


Στο Αγρίνιο έγινε ένα από τα τρία ματς της ημέρας όπου έπαιζε ομάδα που... καίγονταν για βαθμούς ώστε να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτή ήταν η Λαμία, που τελικά δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, όμως τσίμπησε έναν πολύτιμο βαθμό αφού αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, ο Ντε Βινσέντι με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε γκολ όνειρο για το τελικό 1-1.

5831087


Στη Λιβαδειά, ο γηπεδούχος Λεβαδειακός ήταν αυτός που είχε το μεγάλο κίνητρο για το τρίποντο κόντρα στον ΟΦΗ που επί της ουσίας δεν διεκδικούσε κάτι. Τελικά οι Βοιωτοί απέδειξαν από το πρώτο ημίωρο του αγώνα ότι τα δικά τους «θέλω» ήταν περισσότερα και μεγαλύτερα και έτσι δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν σε μια τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη με 2-0 χάρη στο αυτογκόλ του Διαμαντή και το γκολ του Νίκα.

Ο Ιωνικός δίνοντας κι αυτός μάχη παραμονής ήθελε όσο τίποτα ένα πολύτιμο τρίποντο στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, ώστε να μπει και με καλύτερη ψυχολογία στα playouts, αλλά και με περισσότερους βαθμούς. Από την άλλη ο βαθμολογικά αδιάφορος Αστέρας Τρίπολης δεν έδειξε καλό πρόσωπο και μάλιστα το... πλήρωσε από νωρίς όταν ο Μάντζης εκμεταλλεύτηκε την... έξοδο – δώρο του κίπερ Παπαδόπουλου και πέτυχε το 1-0. Μάλιστα τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για τον Ιωνικό όταν λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αλάγκμπε. Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε και οι Νικαιώτες πήραν την σπουδαία νίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (26Η)
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-3

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4nqwychord)


Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 
Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-2
Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-1
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4nd2ociw1d)

Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης 1-0
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4nbliwq3pt)


Λεβαδειακός – ΟΦΗ 2-0
Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Παναιτωλικός – Λαμία 1-1

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4n2cwvc6z5)


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 26 ΑΓΩΝΕΣ
1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 61
2. A.E.K. 59
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 56
4. Π.Α.Ο.Κ. 54
5. ΑΡΗΣ 40
6. ΒΟΛΟΣ 39

-----------------------------------
7. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 29
8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 29
9. Ο.Φ.Η. 26
10. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 25
11. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 23
12.ΙΩΝΙΚΟΣ 18
13. ΛΑΜΙΑ 17
14. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17
*Οι έξι πρώτες ομάδες συνεχίζουν στα πλέι οφ και οι υπόλοιπες οχτώ στα πλέι άουτ. Την Δευτέρα (13/3) η κλήρωση 

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τη διάλυση στον ΟΣΕ: Έμαθαν την «τράκα» από την Πυροσβεστική, μιλούσαν για αχταρμά, σουβλάκια και... σεξ

Επίθεση σε Βαρουφάκη: Δίωξη για κακουργήματα και πλημμελήματα στον 17χρονο

Όσκαρ: Από τον Μπενίνι στον Μπρόντι - Οι πιο… άβολες ευχαριστήριες ομιλίες στην ιστορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης