Super League 1, Ιωνικός–Αστέρας Τρίπολης 1-0: Αυτός το ήθελε, αυτός το πήρε! - Δείτε το γκολ

Super League 1, Ιωνικός–Αστέρας Τρίπολης 1-0: Αυτός το ήθελε, αυτός το πήρε! - Δείτε το γκολ

O Iωνικός είχε το μεγάλο κίνητρο και αφού βρήκε και τα... δώρα του Παπαδόπουλου και του Αλάγκμπε πήρε με τον Μάντζη μια τεράστια – νίκη ανάσα ενόψει της μάχης παραμονής στα play outs!

Ionikos1
Ο Μιχάλης Γρηγορίου παρέταξε τον γηπεδούχο Ιωνικό με 4-2-3-1. Ο Χουτεσιώτης ήταν στην εστία, με τους Σάκιτς, Τσιγκρίνσκι Σόουζα και Βαλεριάνο μπροστά του. Κάνιας και Ρομαό ήταν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, Λοβερα, Φαντιγκά και Σεμπά αποτέλεσαν την μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον Μάντζη.

Από την πλευρά του φιλοξενούμενου Αστέρα ο Άκης Μάντζιος επέλεξε και αυτός το 4-2-3-1. Ο Παπαδόπουλος ήταν κάτω από τα δοκάρια και οι Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο και Άλβαρες αποτέλεσαν την τετράδα της άμυνας. Παρτενέρ του αρχηγού Μουνάφο στη μεσαία γραμμή ήταν ο νεαρός Αλάγκμπε. Σίτο - Τιλίκα στα άκρα και ο Ριέρα πίσω από τον Μπαράλες

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4nbliwq3pt)


Γρήγορο γκολ ο Μάντζης, έλεγχο χωρίς ουσία ο Αστέρας
Το παχινίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Νικαιώτες. Στο 6' ο Αλάγκμπε έκανε φάουλ στον Φαντιγκά, είδε την πρώτη κίτρινη κάρτα, ο Βαλεριάνος ανέλαβε την εκτέλεση, ο Παπαδόπουλος έκανε άστοχη έξοδος, ο Μάντζης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα σε ανυπεράσπιστη από τερματοφύλακα εστίαγια το 1-0.

Μετά το γκολ των γηπεδούχων οι Αρκάδες είχαν τον έλεγχο, κυκλοφορούσαν τη μπάλα αλλά δεν έφτιαχναν φάσεις. Ο Σίτο και ο Ριέρα ήταν αρκετά κινητικοί, όμως δεν δημιουργούσαν ρήγματα. Το πιο κοντινό σε φάση ήταν στο 36' όταν ο Μάντζης προσπάθησε να κρεμάσει τον Παπαδόπουλο απο το κέντρο αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η αποβολή του Αλάγκμπε «έσβησε» το ματς
Η φάση που σε μεγάλο βαθμό έκρινε το ματς έγινε στο 43'. Ο Αλάγκμπε πάτησε τον Ρομαό στη μεσαία γραμμή, είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε, αφήνοντας τους Αρκάδες με δέκα παίκτες για περισσότερο από ένα ημίχρονο. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Άκης Μάντζιος γύρισε τον Τίλικα στο πλευρό του Μουνάφο, μετέφερε τον Ριέρα δεξιά και άλλαξε το σύστημα σε 4-4-1.

Κλείσιμο
Διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα ο Ιωνικός
Ο Ιωνικός στην αρχή του δεύτερου μέρους προσπάθησε να πρεσάρει για δεύτερο γκολ. Ο Μάντζης απείλησε δύο φορές στο 54' και στο 59' αλλά δεν κατάφερε να βγει στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 67' σημειώθηκε μια καλή στιγμή για τον Ιωνικό, από λάθος της άμυνας. Από αδράνεια των Καστάνιο - Παπαδόπουλου, ο Μάντζης πήρε την μπάλα, έκανε το γύρισμα, ο Άλβαρες έδιωξε πάνω στον Φαντιγκά, ο οποίος από το ημικύκλιο σούταρε δυνατά αλλά άστοχα.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δίωξη για κακουργήματα και πλημμελήματα στον 17χρονο για την επίθεση στον Βαρουφάκη

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τη διάλυση στον ΟΣΕ: Έμαθαν την «τράκα» από την Πυροσβεστική, μιλούσαν για αχταρμά, σουβλάκια και... σεξ

Αλλάζει ο καιρός αύριο και στην Αττική - Άνεμοι έως και οκτώ μποφόρ, υποχωρεί ο υδράργυρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης