Novibet Κύπελλο Ελλάδας: Ημιτελικά, πράξη πρώτη με τα βλέμματα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Novibet Κύπελλο Ελλάδας: Ημιτελικά, πράξη πρώτη με τα βλέμματα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τα πρώτα ματς των ημιτελικών του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγονται την Πέμπτη (9/2) με τη μεγάλη αναμέτρηση ΑΕΚ - Ολυμπιακού στην OPAP Arena να κλέβει την παράσταση. Λαμία - ΠΑΟΚ το άλλο παιχνίδι

s5-podosfairo
Τέσσερις «μονομάχοι» έμειναν στη διοργάνωση του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας, με τις ομάδες να μπαίνουν στην τελική ευθεία για τα εισιτήρια που θα τις στείλουν στον τελικό του θεσμού. Η πρώτη πράξη των ημιτελικών διεξάγεται σήμερα (9/2) με το μεγάλο ματς να είναι αυτό μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στις 20:30 στην OPAP Arena (CosmoteSport 1), ενώ δύο ώρες νωρίτερα, στις 18:30, η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Αθανάσιος Διάκος» (CosmoteSport 2).

ΑΕΚ εναντίον Ολυμπιακού λοιπόν για πρώτη φορά στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την επιστροφή της Ένωσης στη φυσική της έδρα, με την ΑΕΚ να καλεί τον κόσμο της να δείξει τεράστια προσοχή και να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με το ποδόσφαιρο, προστατεύοντας την ομάδα και την έδρα της.

Ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ πέρα από τις γνωστές απουσίες του τελευταίου διαστήματος, δηλαδή τους Φερνάντες και Μοχαμάντι, επιφύλασσε εκπλήξεις στην αποστολή καθώς εκτός έμειναν επίσης οι Ρότα, Μουκουντί και Γιόνσον, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

Ο Ολυμπιακός δεν ανακοίνωσε αποστολή με τον Μίτσελ να παίρνει όλους τους διαθέσιμους παίκτες μαζί του. Στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρόλευκων μεταξύ άλλων είχε τονίσει για τις απουσίες: «Εκτός από τον Σισέ και τον Μαρσέλο που εξακολουθούν να έχουν κάποια προβλήματα, όλη η υπόλοιπη ομάδα είναι διαθέσιμη».

Στη Λαμία, η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, με τον σύλλογο της Φθιώτιδας να έχει το μυαλό του και στη μάχη της παραμονής για το πρωτάθλημα, τη στιγμή που ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να αποδείξει από το πρώτο παιχνίδι πως έχει τον ρόλο του φαβορί για την πρόκριση στον τελικό.

Για τη Λαμία εκτός έμεινε ο Μαρτίνεθ, αλλά και παίκτες όπως οι Μπεχαράνο, Ντε Βινσέντι, Αντέτζο (συν τους «μόνιμους» Σαραμαντά, Καραμάνο, Βασιλακάκη, Τσούκαλο) που φαίνεται να είναι επί του παρόντος εκτός πλάνων. Η αποστολή της είναι η εξής: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Πάβλοβετς, Λαμπρόπουλος, Κορνέζος, Αμπάντα, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Τόσιτς, Μανούσος, Βέργος, Κοντονίκος και Ρόμανιτς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ δεν θα έχει στην διάθεσή του, εκτός από τον Κουλιεράκη που έκανε θεραπεία, ούτε και τους τραυματίες Τάισον, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Κούρτιτς, Λύρατζη και Βιεϊρίνια. Οι τρεις πρώτοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα, οι δύο επόμενο ειδικό ενώ ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, έκανε θεραπεία. Αναλυτικά η αποστολή: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Μπράντον και Τζίμας.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης