NBA: «Βόμβα» με τον Ντουράντ στους Φοίνιξ Σανς

NBA: «Βόμβα» με τον Ντουράντ στους Φοίνιξ Σανς

Ενώνει τις δυνάμεις του με τον Κρις Πολ και τον σκόρερ ολκής Ντέβιν Μπούκερ

durant_7
Χαμός ΝΒΑ, αφού ο Κέβιν Ντουράντ συνεχίζει στους Σανς, με τους Τζόνσον, Κράουντερ και Μπρίτζες να... θυσιάζονται και να πηγαίνουν στο Μπρούκλιν.

Συνεχίζεται η τρέλα των ανταλλαγών στο ΝΒΑ και ειδικά στους Νετς. Το Μπρούκλιν πριν λίγες μέρες είχε στείλει τον Κάιρι Ίρβινγκ στους Μάβερικς για τους Ντίνγουιντι και Φίνεϊ-Σμιθ.

Πλέον αλλάζει πολιτείες και ο Κέβιν Ντουράντ σε άλλη μια... βόμβα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ο KD συνεχίζει την καριέρα του στους Σανς, με το φλερτ τελικά να έχει αίσιο τέλος. Πλέον στο Φοίνιξ δημιουργείται μια απίθανη τριάδα με Ντουράντ, Μπούκερ και Κρις Πολ που κάνει all in για το πρωτάθλημα.
 

Στους Νετς θα παίζουν πλέον οι Μάικαλ Μπρίτζες, Καμ Τζόνσον και Τζέι Κράουντερ, ενώ το Μπρούκλιν πήρε 4 pick πρώτου γύρου και ένα pick swap, αλλά και τον Τι Τζέι Γουόρεν.

Κλείσιμο
To Φοίνιξ θέλει να πάρει τον τίτλο που έχασε το 2021 κόντρα στους Μπακς, ενώ οι Νετς μπαίνουν σε rebuild mode μετά το σπάσιμο της Big Three των Ντουράντ-Ιρβινγκ-Χάρντεν.
 

Πλέον το Φοίνιξ θα έχει στην πεντάδα του Κρις Πολ, Ντέβιν Μπούκερ, Κέβιν Ντουράντ, Τόρι Κρεγκ και ΝτιΆντρε Έιτον. Τρομακτικό! Οι... ήλιοι το πάλευαν για καιρό και πλέον μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι, πετυχαίνοντας ένα από τα σπουδαιότερα trades στην ιστορία με τον one of a kind, Ντουράντ.

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ξεπέρασαν τους 15.000 οι νεκροί από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία - Βέλη κατά Ερντογάν

Εκτός φυλακής ο Πέτρος Φιλιππίδης παρά την καταδίκη σε 8 χρόνια κάθειρξη

Survivor All Star: Νίκησαν οι Κόκκινοι, πήρε μήνυμα από την Καρολίνα ο Μάριος - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης